IMG_0669

Jag har flera par solglasögon, en del av dem löjligt dyra som jag inte ens trivs med alls och jakten på de perfekta solglasögonen som passar min ansiktsform, har rätt solskydd osv känns som en ständigt pågående jakt för mig.
Och nu har jag köpt ännu ett par nya solisar, den här gången ett par Black Oyster från Triwa och ja ta mig tusan så tror jag faktiskt att jag gillar dessa!

IMG_0666

IMG_0667

Jag beställde dem via Ellos och nu har du faktiskt tur om du vill slå till på ett par egna eller något annat fint från Ellos, för till och med den 22/5 gäller *rabattkoden 335464 som ger dig 40% rabatt, på den dyraste varan inklusive varumärken och hos Ellos hittar du ju flera välkända varumärken som Day Home, Bloomingville, Hunkydory, Adidas osv så det är verkligen ett bra tillfälle att slå till!

*Villkor

Nybeställning över 200,- (efter avdragen rabatt) på kläder, skor, accessoarer, hemtextil, inomhusbelysning, tapeter eller mattor på Ellos.
Gäller t.o.m. 2016-05-22.
Kan ej kombineras med andra erbjudanden, prissänkta varor eller varor märkta med ”kampanjpris”.

Inlägget är skrivet i samarbete med Ellos

Skärmavbild 2015-03-24 kl. 12.28.58

2 Kommentarer

 1. Helle

  Det finns bloggar jag skummar igenom varje dag och det finns bloggar jag ”sparar ” och läser någon gång i veckan. Din, trendenser och husligheter väntar jag med tills jag har en stund för mig själv. Oftast till söndagsfrukost när mannen vill sova ut:). Men nu är det dags att gå ut och ta tag i altanbygget istället för att sitta här och drömma. Lite skillnad från dina underbara inlägg, men skotta grus är ett steg närmare en ny uteplats.

  Svara
 2. admin

  Tack snälla Helle och välkommen igen!

  Kram A

  Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *