Helt naturligt

IMG_0678

Den här tiden på året, och flera månader framåt nu alltså, bästa tiden!
Som julafton varje dag för oss som gillar närodlade grönsaker, färskpotatis med dill och snart söta svenska jordgubbar…mmm listan kan göras lång.
Har du ätit året första färskpotatis ännu?
Min premiär var redan för någon vecka sedan, då ganska dyra små rackare, men för en potatisälskare som mig så skyr man inga höga kilopriser i jakt på de goda knölarna.
Så gott allra helst i sällskap av lax eller annan färsk fisk, den perfekta sommarmaten för mig!

IMG_0679

På köksbänken hemma hos mig trängs nu diverse färska örter, nypotatis, dill osv men också en fin liten borste att gnugga bort skalet med och ett underbart litet tvål som doftat kardemummabulle (!) och båda kommer från Iris Hantverk.
Egentligen en nagelborste men har man fantasi så finns det alltid andra bra användningsområde för både det ena och det andra.
Där bakom står även en tvål från HING som doftar citrongräs, helt naturligt framställt i Piteå utan tillsatser, och allihopa härliga saker som förgyller min vardag.

IMG_0677

Tvålen i behållaren från Lilla Bruket är för länge sedan förbrukad, men där i har jag utspätt diskmedel, ett bra tips både för miljön och rent utseendemässigt, för YES är och förblir det bästa diskmedlet med den fulaste förpackningen.

Och det får bli hälsningen från mig för idag, jag känner mig inte alls i form just nu, men vi får se om jag blir sjuk ”på riktigt” eller om det bara är något som flyger snabbt förbi.
Jag hoppas på det sistnämnda.

Kram

Skärmavbild 2015-03-24 kl. 12.28.58

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.