Signerat kontrakt

av | maj 20, 2016 | By AGUS, Okategoriserade

FullSizeRender

Den här veckan alltså, den har helt klart bjudit på en hel del utmaningar och kanske ett och annat grått hårstrå, grubbleri osv men idag är det äntligen fredag och dags att slå av lite på tempot inför helgen.
Som egenföretagare är den andra dagen verkligen inte den andra lik, och tur är kanske det!

Idag har jag betat av mail, signerat ett nytt agenturkontrakt och bokat ett möte med Spanska Ambassaden i Stockholm i nästa vecka, en vecka som för övrigt tillbringas till stor del just uppe i Stockholm, för möten, pressvisningar osv.

Men först helg, förhoppningsvis med sol!

Skärmavbild 2015-03-24 kl. 12.28.58

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *