Så många tankar

av | mar 23, 2016 | Hemma hos Inredningshjälpen, Livet, Okategoriserade

IMG_9492

Gårdagens hemska attentat i Bryssel har väl lämnat sina tydliga spår hos oss alla och en var på ett eller annat sätt.
Allt som händer runt om i Europa eller kanske rättare sagt i hela i världen, den ena händelsen värre än den andra får mig att må så himla dåligt och det är så många tankar som far runt.
Allt detta meningslösa hat och våld som drabbar så många oskyldiga människor, hänsynslöshet, terror och barbari som inte kan göras ogjort och suddas bort från våra näthinnor hur gärna vi än vill.
Världen står inför stora förändringar och jag känner mig både rädd och ledsen.

IMG_9490

Vardagen påverkas, vi blir rädda och på vår vakt.
Jag hör och läser om människor som gärna vill resa på semester osv med familjen men som inte vågar eftersom man rädd för vad som kan hända.
Jag personligen älskar ju som ni kanske vet att resa, gärna långt iväg och älskar pulsen som finns på flygplatser, stora städer och mullrande platser, ska jag inte våga vistas på sådana platser i framtiden?

IMG_9491

IMG_9493

Jag vet inte hur andra påverkas av allt det här, men jag personligen har känt mig helt paralyserad och blockerad idag av de här tankarna, och hur det kommer att bli i framtiden?
När kommer något liknande att ske här i Sverige?
Usch, förlåt att jag låter negativ och dyster men jag kände att jag behövde ventilera mina tankar nu ikväll.
Hur känner du?

Affe & August, mina fina killar, har varit hos frissan idag och blivit kortklippta och stiliga lagom till påskhelgen.
De var lite trötta nu när de kom hem efter en hel dag hemifrån och jag är inte så pigg jag heller så det blir en tidig kväll för oss alla.

Kram

Skärmavbild 2015-03-24 kl. 12.28.58

2 Kommentarer

  1. Annika

    Tack, Anette, för din fina och personliga blogg. Håller fullt med dig om att det är fruktansvärt när dessa dåd ödelägger många människors liv på olika sätt. Hoppas att vi tillsammans kan fortsätta göra världen bättre än den är. Kram!

    Svara
  2. Gunilla Tornberg

    Fint inlägg! Håller med dig i allt! Men du, vi får inte låta dem vinna, vi måste fortsätta leva som vi brukar! Just detta känns extra viktigt nu!

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *