Continental Apartments

av | mar 22, 2016 | Design, Okategoriserade

image

Igår hölls det en pressvisning i Stockholm för ett av Sveriges mest exklusiva bostadsprojekt, Continental Apartments, som säljs via Eklund Stockholm New York.
Superfina bostäder signerade inredningsarkitekten Andreas Martin-Löf och som finns belägna på de fyra översta våningarna av hotellet Scandic Continental.
Lyxigt boende supercentralt i vår vackra huvudstad, och om jag har förstått det hela rätt så kan den som bosätter sig där även njuta av hotellets faciliteter.

image

image

image

Jag blev väldigt förtjust i interiören, materialvalen och den sobra färgskalan som har använts och det känns väldigt internationellt för att vara svenskt, i positiv bemärkelse.
Bilderna inlägget är pressbilder från Eklund Stockholm New York som har stylats av Maria Kangärde.

image

image

image Pressbilder från ESNY

En av de inbjuda bloggarna som var på plats på pressvisningen var härliga Åsa med bloggen At My Casa och hos henne kan du kika på fina bilder, ja inte minst den magiska utsikten över Stockholm stad, som även den ”kommer på köpet” när flyttar in i Continental Apartments.

Skärmavbild 2015-03-24 kl. 12.28.58

1 kommentar

  1. Inredningshjälpen: Continental Apartments – ESNY

    […] just nu stavas Continental Apartments och är ett bostadsprojekt som du säkert hört talas om sedan tidigare. Superfina bostäder signerade inredningsarkitekten Andreas Martin-Löf som finns belägna på de […]

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *