Swedish Design goes Milan #swedenplays

av | mar 24, 2016 | Design, iSaloni Milan 2016, Mässor, Okategoriserade

potsplantersx6-1

Möbelmässan i Milano närmar sig som sagt med stormsteg, ja man kan kan säga att nedräkningen eller kanske snarare uppladdningen har börjat!
Som du kanske vet så brukar ett ett flertal svenska designföretag slå sig samman och bilda utställningen Swedish Design goes Milan och i år gör man det under under namnet #swedenplays.
Bilden här ovan visar planteringskärlet Pots designad av Broberg & Ridderstråle för Nola som är ett av de deltagande förtagen.
Utställningen är ett samarbete mellan Business Sweden,Svenska Ambassaden, Svensk Form, Swedish Association of Architects och VisitSweden, och själva utställningen cureras av arkitektbyrån Tengbom.

storm-table-design-alexander-lervik

product_6_bsweden_kumulus

david-design-mesh-oclock-giro

mobile-2-510155

product_8_no_sir_zick-zack

Uppifrån och ner ser vi sideborden Storm designade av Alexander Lervik för Johanson Design, lampan Kumulus från BSweden, Mesh o’clock Giro designad av Mattias Stenberg för David Design, snygga lampan Mobile från Pholc (tidigare Lyktan i Bankeryd), och sist men inte minst bordet ZigZag designat av Olga Bielawska som ingår i feministiska designkollektivet No Sir från Malmö.
Samtliga utställare hittar du HÄR.
Kommer du att besöka mässan så hittar du utställningen i Hall 10, monter E23.

Skärmavbild 2015-03-24 kl. 12.28.58

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *