Norwegian ”Love is in the air” (sponsrad video)

av | feb 15, 2016 | Annons, Okategoriserade

Igår var det ju Alla Hjärtans Dag eller Valentine’s Day som det heter over there, och jag hoppas att du hade fin och kärleksfylld dag.
Fina och kärleksfulla bör ju alla årets dagar vara om man får önska högt, och idag fortsätter kärlekstemat här hos mig i samarbete med flygbolaget Norwegian och deras kampanj med det högst passande namnet ”Love is in the air”.
Jag vet att många tycker att det är läskigt att flyga, men jag personligen älskar att att vistas på flygplaster, känslan av att vara på väg och att flyga, låter det konstigt?
Det är inte ens ens i närheten av konstigt, om du jämför med vad några lördagsshoppande par i Stockholm gjorde alldeles nyligen, det mina vänner var riktigt konstigt, men otroligt coolt gjort!
Kolla in videon här nedan så förstår du vad jag syftar på.

Visst var de vågliga som slog till och gifte sig bara så där, men visst om kärleka finns så är allt möjligt, inte sant?
Det tillfälliga bröllopskapellet i Gallerian i Stockholm med ingen mindre än ”Elvis” via länk från Las Vegas fanns på plats för att fira både kärleken och den nya direktlinjen med Norwegian till Las Vegas.
Efter vigseln flögs de nygifta paren till Las Vegas för en härlig bröllopsresa som innehöll bla en helikoptertur i Grand Canyon, lyxigt boende, gourmetmat och underhållning, ja allt det där som lockar i Las Vegas.
Och nu lagom till Alla hjärtans dag fick vi alltså se filmen, för att bli inspirerade att fira kärleken och för att kanske fler ska våga ta steget och göra slag i saken och gifta sig?
I år är det ju dessutom skottår och fritt fram för kvinnan att fria till mannen på Skottdagen som infaller den 29 februari, och vem vet, det kanske blir ett bröllop i Las Vegas?

*Inlägget är skrivet i samarbete med Norwegian

Skärmavbild 2015-03-24 kl. 12.28.58

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *