Att tolka trenderna i collageform

av | feb 14, 2016 | Design, Mässor, Okategoriserade, Stockholm Design Week 2016

Ikväll har jag satt ihop ett litet collage med produkter som man hittar hos Ellos och med hjälp av dem så tänkte jag ge en snabb överblick av hur trenderna ser ut just nu.
Ja det var ju idel ljusrosa och aprikosa kulörer som dominerade nu under Stockholm Furniture & Light Fair nu i veckan.
Ullmattan som heter Ekeby och även sammetskudden har exakt den kulören som jag pratar om, ja det är solkart att det är en av årets hetaste färger.
Sammet är för övrigt den textilen som du ska välja till din nya soffa eller fåtölj nu i år, sammet spanade jag in hos så många olika utställare från högt till lågt.
Terrazzo (konststen som framställs av krossad marmor eller även av hårdbergarter och cement) både när det gäller stenskivor till bord etc samt textilier med det utseendet, kommer stort just nu och här har jag spanat in kuddarna Razzo och Zota.
Alla möjliga produkter som krukor, små växthus, blomsteramplar osv, att inreda med växter ju större desto bättre, ägnar vi oss gärna åt.
Naturmaterial som trä, läder, betong, rotting och bambo regerar och här ser du tex pallen Wess förvaringshyllan Bamboo och en liten fin förvaringsbox i läder.
Ska du satsa på en hylla i år så slå till på den strama typen med öppna sidor, ja lite som en lagerhylla fast finare.
De kalla metallerna ger mässing och koppar en match, lampan Saint som finns både som bordslampa och taklampa gillar jag!

Är du nyfiken på mina favoritprodukter här ovan så kan du klicka direkt på respektive för mer info om pris osv.

Hittar Du något som du tycker om tycker jag att du ska passa på att använda rabattkoden 335403 som ger 30% rabatt på den dyraste varan.

Villkor* Nybeställning över 200kr efter avdragenrabatt på skor, kläder, accessoarer, hemtextil, inomhusbelysning, tapeter eller mattor.
Max 1 gång per kund.
Gäller ej prissänkta varor eller produkter markerade med ” Ej rabatt”.
Kan ej kombineras med andra erbjudanden.

*Inlägget är skrivet i samarbete med Ellos

Skärmavbild 2015-03-24 kl. 12.28.58

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *