Saturday Night (without fever)

IMG_8882

Hej!
Den här veckan har verkligen varit helt galen på alla sätt och vis men framförallt galet kul!
Årets upplaga av Stockholm Furniture & Light Fair är den bästa och mest positiva och energifyllda på länge.
Jag har i min rapportering valt att lägga fokus på det härliga som jag har upplevt under veckan, allt fint som jag har sett och inte minst alla fina möten med gamla och nya bekantskaper, och jag kan bara instämma med Lotta som har sammanfattat det hela med bravur.

20er

Men, det digra schemat tog ut sin rätt.
Igår låg jag helt utslagen i migrän och feber och kunde inte röra mig ur fläcken förrän framåt kvällen och då flyttade jag över till soffan i vårt hotellrum, beställde rumservice och åt iklädd pyjamas.
Så kan det gå.

Idag mår jag dock bättre och har lyckats klä på mig och firar lördag med en alkoholfri drink innan middag på stan, ja det blir en helg i Stockholm innan avfärd mot Skåne på måndag.

Kram

Skärmavbild 2015-03-24 kl. 12.28.58

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.