Lightwork – Eximius

av | feb 14, 2016 | Design, Mässor, Okategoriserade, Stockholm Design Week 2016

3D7A1829

Söndag, Alla Hjärtans Dag dessutom, glöm inte att visa dem som du tycker om, hur mycket de betyder för dig.
En kram, ett telefonsamtal till någon som du inte pratat med på länge osv, för mig handlar den här dagen inte om materiella ting och utsvävningar, nej tvärt om.
Och när vi är inne på det ämnet, så tänkte jag att det passar fint att jag visar ännu en favorit från Stockholm Furniture & Light Fair 2016, nämligen Eximius från Lightwork.

3D7A1830

Ett designsamarbete mellan Saša Antić och Hüsayin Turgut, och vägglampan längst bort i bild som heter STICK fick ju priset för Årets Lampa under Elle Decoration Swedish Design Award 2016.
Jag fick en trevlig pratstund med Saša som berättade historien och tänket om de olika lamporna som ingår i Eximius-kollektionen, var och en av de olika modellerna representerar nämligen någon ur hans familj.
Som en hyllning till dem som han tycker om.

Min favorit? Den lilla gula lampan som faktiskt representerar ingen mindre än Saša själv.

Så önskar jag Dig en fin start på dagen, vi ses ju snart igen!

Skärmavbild 2015-03-24 kl. 12.28.58

1 kommentar

  1. Inredningshjälpen: Julen signerad Saša Antić

    […] Idag så här när det är dan före julafton tänkte jag att det kunde passa fint med lite julinspiration signerad ingen mindre än Saša Antić och ett stylingjobb som han har gjort för IKEA Livet Hemma Saga Antić är en av mina favoritstylister, och han har även designat de fina lamporna Eximius för Lightwork . […]

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *