IMG_8921

Idag tar jag till det klassiska uttrycket ”Borta bra, hemma bäst”, för exakt den känslan var det imorse när jag vaknade och möttes av vyn här ovan som jag ser genom sovrumsdörren, också hade jag ju såklart härligt sjusovarsällskap vid min sida,
Jag har inte dresserat Alfred & August i någon större utsträckning (milt sagt), men jag har åtminstone lärt dem att älska sovmorgon, så det slog vi till med idag!

IMG_8920

IMG_8918

Vi har den skönaste sängen man kan tänka sig och därtill superhärliga sängkläder från Dirty Linen, och som ni ser så gillar Affe konceptet.

IMG_8919

IMG_8917

IMG_8916

Trött matte och lurviga små, att vara ute på mässturné, de senaste veckorna har jag avverkat IMM Cologne 2016, Formex, och Stockholm Furniture & Light Fair 2016, är otroligt inspirerande och roligt men tar onekligen på krafterna.
Hundarna brukar också vara vara lite extra trötta när de har varit på kollo, så nu tar vi en dag eller två för att ladda batterierna och sen blir det full fart igen!

Skärmavbild 2015-03-24 kl. 12.28.58

3 Kommentarer

 1. åsa

  Förstår att det är härligt att vara hemma hos finkillarna igen, så jobbigt att vara ifrån dem <3
  Fasen jag missade dig helt på Arkdes, men som du skrev där var ju väldigt mycket folk, men visst var det fint:) Ska dit imorgon kväll på middag, hade hoppats att du bott närmare då kunde ju du & jag haft ett eget bloggäng 😉
  kram Åsa

  Svara
 2. Loo

  Så otroligt gulliga!!! ❤️

  Svara
 3. admin

  Fina Åsa!

  Bloggäng ihop med dig – skulle inte kunna tänka mig något bättre!

  Kram Anette

  Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *