Kvadrat + Ronan & Erwan Bouroullec

av | feb 15, 2018 | Veckans Inredningsnyheter

Idag blir det idel uppdateringar av sådant som jag inte hann med under förra veckan i Stockholm , just det där att tiden inte räcker till för allt som man vill hinna besöka, ta del av och dela med sig av är det stora abert när det gäller designveckor och mässor.
Man hinner inte med, man känner sig smått frustrerad.

En visning eller to m presslunch som jag missade var den för lanseringen av den nya textilkollektionen som textiltillverkaren Kvadrat gör i samarbete med bröderna Ronan & Erwan Bouroullec.
Så synd att jag missade den, vilken tur att sociala medier finns!

Under Stockholm Design Week 2018 visades de två mönstren Rennes och Chainette upp och dessa har sedan tidigare visats upp vid en utställning  med namnet Seventeen Sceens i Tel Avivi
Vi ser samma mönster på både Rennes och Chainette men man mar använt olika typer av framställningssätt för att få fram olika uttryck hos de båda textilierna som går att kombinera i oändlighet.

Här är det dessutom på plats att pinga för just broderiets återkomst, just broderade textiler är en trend som vi ser komma nu nämligen, ja inte nödvändigtvis handbroderat utan även maskinbroderi är det som gäller.

*Pressbilder Kvadrat via Designboom/ Fotograf Brian Buchard

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *