Ingen vanlig dag idag…

av | apr 25, 2024 | Uncategorized

Hej!

Imorse vaknade jag betydligt tidigare än vanligt, ungefär med samma känsla som man hade när man var liten och fyllde år kan man säga…
Nej, denna gången behövde jag inte alls ligga kvar och sova räv, nej idag är det lilla Agathon som fyller år och som vi firar hela dagen!
Så jag tassade upp till vårt soliga kök och började förbereda med hans presenter och hans favoritgodis, gurkstavar och havrepuffar, fixade en bricka med allt och dagen till ära hade jag köpte en bukett gula rosor.

Alla presenterna köpte jag i Milano, med stor omsorg ska jag tillägga och slog sedan själv in presenterna här hemma färgkoordinerat såklart, vad annars?
Så himla gulligt papper med söta djuren, på pricken ett Agathon-papper tänker jag.

Världens finaste Agathon’s 3-års idag! Vad vore livet och vardagen utan dig? Du världens finaste kille som får alla att smälta totalt vart du än kommer.
Så liten och pluttig, men med världens största och varmaste hjärta. Du kom till oss när Alfred och August sjöng på sista versen, ni hann dock få en hel sommar och en vinter tillsammans och de lärde dig allt de kunde och lite till.
Som en räddare i nöden när sorgen var som störst efter de båda och nu är du herre på täppan här hos oss. Älskar Dig så himla mycket och vem vet kanske blir det en kompis snart.

Jackan i himmelsblå nyans var såklart en av presenterna och den passade som handen i handsken så det var ju toppen, lite långt att åka till Milano för att byta.

Hoppas att du gillade att få en glimt av vårt lilla födelsedagskalas för vår älskade Agathon, vill du spana in hur det såg ut när vi öppnade presenterna, kika då HÄR

Du är alltid välkommen hit till oss, vardag som fest!

Kram

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *