I Milano för #mdw24

av | apr 20, 2024 | Uncategorized


Hej fina kompis!
Vad glad jag blir att du kikar in här hos mig och att jag nu haft någon minut över för att uppdatera bloggen.
Det har ju varit noll aktivitet här under veckan och anledningen till detta är som jag berättat tidigare, den stora internationella mässan Salone de Mobile som årligen går av stapeln i april och Milan Design Week som går av stapeln samtidigt.
Jag besöker Milano främst eftersom det är Ethimo’s hemmaarena, dels ställer de ut med en fin stor monter på mässan, de har två showrooms i stan och dessutom delaktiga vid flera andra separata utställningar tex i samarbete med Elle Decor Italy mfl.
Även vår andra agentur, för soffor, dvs HomeSpirit ställer ut på mässan med en egen monter så ja, jag har haft buzy dagar och kvällar denna veckan. Minst sagt.
Men otroligt roligt, inte minst eftersom intresset för vår del när det gäller Ethimo ökar hela tiden, så tacksam för detta.

Allt från Ethimo under veckan finns  HÄR samt  HÄR och även från HomeSpirit HÄR

Här i dessa bilderna i Ethimo’s senaste showroom mitt stan precis bakom den världskända Duomon (katedralen) befann vi oss första kvällen för ett möte med alla agenterna och genomgång av de nya produkterna.
En rolig nyhet som blev signat nu i veckan är jag från och med nu har agenturen för Ethimo inte enbart för Sverige utan även för Danmark, Norge och Finland!
Redan under mässan fick i nya kunder i de nordiska länderna, så heja oss säger jag! Som vi kämpat och trott på Ethimo från starten och ingen annan förstod storheten, gångerna jag varit nära att ge upp men kämpat på framåt är otaliga, men nu de senaste 2 åren börjar jag se de resultat jag kämpat för.

En av de största nyheterna som visades upp och som hela montern på mässan ar uppbygd kring är kollektionen  Patio  designad av italienska Zanellato/Bortotto
En kollektion som innehåller både matsets-möbler, lounge-möbler, hammock osv och jag är förälskad redan nu, dock kommer dessa ut till försäljning först nästa år, för den som blir nyfiken på dessa.

Här ser man en sneak peek av den unika vackra italienska marmorn med stark marmorering som används till bordskivan till det runda matbordet som ingår i kollektionen Patio.
Så himla vackert!

Sist men inte minst en stilstudie i hur man (inte) boxas men alla insatser uppskattats right? Till höger i bild ser du mannen i familjen som äger Ethimo tillsammans med hans fru och hennes bror. Personer som vi lärt känna under våra 11 år som deras agenter i Sverige och de känns verkligen familjärt på alla sätt och vis. Dock tveksamt om jag imponerade på honom här…hahaha, se klippet live HÄR

Jag kikar snart in igen för at berätta mer men tills dess kan du som är nyfiken spana in mina aktiviteter i Milano via min Instagram @inredningshjalpen  

Kram

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *