Inred med vårens nyheter

av | mar 31, 2024 | Uncategorized

*inlägget innehåller annonslänkar*

Hej!
Nu börjar det ju äntligen bli dags att välkomna våren och sommaren in i hemmen igen även här i Skandinavien, ja inte minst de senaste dagarnas mildväder vittnar ju om detta. Självklart gäller inte detta enbart de som har glädjen att ha ett eget lantställe att inreda , utan även huset eller lägenheten i stan.
Visst längtar vi efter att fylla våra hem med härlig sommarkänsla och lätta toner, och här med hjälp av Ellos Home’s senaste kollektion Signs of Summer…fixar man detta lätt som en plätt.
Så, ta med sommarhuset in i varje skrymsle och vrå av ditt hem, genom små detaljer eller stora möbler, här i detta inlägget hittar du allt du behöver för att fylla dina dagar med skön sommarkänsla.
Jag tipsar dig om mattorna, gardinerna och sängkläderna är redo för att ta emot solens strålar och havets brisar, oavsett var du väljer att spendera din tid.

Stolen i bilden finner du här HÄR  och bordet HÄR  samt lampan HÄR
Kannan i keramik med handmålade ränder finns HÄR och gardinen i fönstret HÄR

Stolen i ek med flätad sits av vaxat papper finner du här HÄR  och bordet i mdf och gummiträ  HÄR  samt mattan i bomull med tryckt mönster HÄR
Skålen med den röda randen finns HÄR och den lilla skålen HÄR samt bordtabletten HÄR och skeden HÄR

Fatet med röd kant HÄR och den gröna assietten en uppsättning om fyra och alla med olika motiv finns HÄR samt snäckfatet HÄR .

Vi plockar fram utemöblerna till uterummet, uppdaterar sommarporslinet och låter textilier i underbara färger och mönster ta för sig.
Toner i rosa, gul och orange ersätter det neutrala och en härlig mönstermix av blommigt, rutigt och randigt ger hemmet en lekfull karaktär. Den här kollektionen har säkerligen något för alla, ja både till dig som vill uppdatera hemmet helt eller som bara vill addera några detaljer!
Se alla de senaste nyheterna HÄR

Stolen finns HÄR och den brunrosa kudden HÄR , den med randigt mönster HÄR , samt den rutiga kudden som är randig på andra sidan HÄR , alla kuddarna finns i flera färger.

Gardinen i fönstret HÄR och gardinstången som har flexbel längd och spänns fast i karmen finns HÄR . Den enfärgade kudden HÄR och den med ränder från Mimou hittar du HÄR samt sen rutiga HÄR . Piedestalen klädd i kakelplattor hittar du HÄR och lampan HÄR .

Bordet med mönstrade kakelplattor hittar du HÄR och den svampformade bordslampa med batteridrift  HÄR

Mattan som går att ha utomhus och med fin sisal-look finns HÄR  och solsängen i rotting HÄR . Den kanelbruna pläden hittar du HÄR och påslakanet i ekologisk bomullsmuslin HÄR .

Kudden  i skir, mjuk, tvättad voile hittar du HÄR och mattan i fin sisal-look finns HÄR

Stolen hittar du HÄR och mattan i bomull HÄR samt duken i bomull med garnfärgade ränder HÄR .

Skåpet som är på REA finns HÄR och urnan på golvet med ytterhölje av sjögräs HÄR samt bordslampan med keramik fot HÄR och multibandslängderna i  glesvävd linne HÄR

Hoppas att du blev inspirerad av detta inlägget och varmt välkomna tillbaka hit snart igen.
Kram
*samtliga bilder är pressbilder från Ellos Home

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *