Y.S

av | mar 17, 2024 | Uncategorized

Hej fina vän, vad glad jag blir att du kiar in här hos mig denna helt otroligt fina vårdag i mars, en lugn och skön söndag för min del som inleddes med sovmorgon följt av lite yoga och pilates på mattan hemma i vardagsrummet. älskar när jag får starta dagen i min takt och inte känner någon stress alls. Vädret utanför lockade ju minst sagt med strålande sol från en klarblå himmel, så det blev helt enkelt en långpromenad med mina killar längs med havet efter mitt lilla pass.

Faktiskt nyss hemkomna med rosiga kinder av vind och sol, och ville mest kika in för att önska dig en härlig kväll och att du unnar dig lite söndagsmys av bästa sorten, det tänker nämligen jag.
Vill såklart även visa mina fina tulpaner i blandade kulörer, en riktig energikick precis som vädret just nu, enda abert är att jag som många andra känner av att pollensäsongen dragit igång med råge….

Söndagsmys var det ja, och här blir det förutom en god middag bestående av hel kyckling i ugnen med sås, potatis och goda grönsaker, klassisk söndagsmiddag mao, seriemys för hela slanten. Just nu sträckkollar vi på Yellow Stone, en serie som suttit hårt inne och som jag först inte trodde alls var min grej… Cowboys och indianer grejen har jag aldrig riktigt fattat hype med men denna serien är ju bara så himla bra. Väldigt rått och mycket våld osv är det ju, men även en smaskig familjeintrig, lite kärlek osv. Är inne pöå säsong fyra nu och bävar för att det snart tar slut….

Ja, där i Soffhörnet hittar du mig från och med snart och det var ju inget serietips att tala om denna gången eftersom alla utom jag redan sett denna serien, right?
Parallellt har jag även sett den danska serien Oxen, en serie som jag inte alls gillade vilket är konstigt eftersom nästan alla andra danska serier varit storfavoriter hos mig.

Ha en fortsatt fin kväll.

2 Kommentarer

  1. Annika

    Vilka underbara bilder du visar! Måste nog köpa en bukett med blandade färger i dag, blev så glad sv färgerna.
    Jag har inte sett Yellowstone, har tänkt som du, men kanske får omvärdera då.

    Svara
    • Inredningshjälpen

      Ja, du måste ge YS ett försök eller två 🙂 du kommer bli kär i minst en av kakartärerna, jag lovar!

      Kram

      Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *