Vad blir det för mat?

av | feb 26, 2024 | Uncategorized


Hej!
Ny vecka nya tag, sportlovstider för en del, kanske för dig?
Du som följer mig ganska så noga vet nog att jag har ett långsiktigt samarbete med bästa KitchenWiz och deras Back Up-koncept som jag verkligen gillar.
Detta är inget samarbete utan endast skrivet från hjärtat om något som jag själv gillar.
Som sagt dessa Backup’er är så himla bra att ha till hands när man inte orkar eller har tid att laga hela måltiden från start till mål men ändå vill äta god, vällagad och näringsrik mat. Kanske något för dig som vill ha god och vällagad mat till hands under skidsemestern?
I detta inlägget visar jag bilder från vår middag i förra veckan där KitchenWiz fixade min Chili con Carne medan jag endast behövde fixa de goda tillbehören.

Ovan i bild ser du KitchenWiz Backup, deras färdiga, frysta rätter som är perfekta att ha hemma när du snabbt vill ha riktig mat av hög kvalitet men inte hinner laga den själv.
Och jag lovar, det som döljer sig där i är det smartaste och godaste när det gäller färdigrätter som jag någonsin ätit.

Allt till min dukning är vintagefynd om jag gjort nyligen, ja allt i från den bruna duken med vita ränder till det vita porslinet från Gefle, besticken, de rutiga servetterna, glasen, byttan med lock som osten ligger i osv.
Älskar att duka med gamla ting som dessa oh gör det ofta!

Jag värmde min  Chili con Carne försiktigt på spisen i en koppargryta för mera hemmalagad look, och för att maten ska hålla sig varm längre efter tillagningen.
Rätten behöver endast 25-30 min i ugnen eller på spisen och är sen färdig att servera, ja ungefär lika lång tid som det tar att fixa till de goda tillbehören.

Mina tillbehör bestod av ris, en god sallad, riven ost, gräddfil (för att dämpa hetta om det behövs) matigt levainbröd att doppa i grytan.

Med dessa genvägar till matlagning blir det lätt att svara på frågan i rubriken, right?
Hoppas att du blev sugen att testa KitchenWiz goda mat du med, välkommen hit igen!

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *