Serie- och filmtips!

av | feb 23, 2024 | *Affiliateinlägg med annonslänkar, Affiliate

*inlägget innehåller annonslänkar*

Gokväll i stugan, fredagkväll i februai, och av bilderna att tolka så syns det ju lång väg att vi har förberett för fredagsmys här hos oss för hela slanten.
Jag blev så vansinnigt sugen på chips med dipp och även lite annat snacks, så det fick det bli idag.
Jag gillar nog mest de helt vanliga chipsen från OLW, och bästa dippen är den från…… ja fortsätt ner på sidan så går du veta!

Tulpanerna och den småbladiga eucalyptusen köpte jag nu i veckan i vår lilla ICA-butik här i byn, jag älskar denna typen av tulpaner som är lite klockformade och som har flera färger.

Gillar du det kålformade porslinet så kommer det från det portugisiska varumärket  Bordallo, de små skålarna  med Ahlgrensbilar och även med ostbågar Pecorino finns  HÄR och fatet med chipsen på finns  HÄR.

Popcornen i den lite större kålskålen HÄR är en specialvariant av popcorn med jalapeno och ost som jag tror bara finns att köpa hos Hemmakväll och från varumärket Fox.
Den gröna skålen med dippen tillverkad i Sverige av Rejmyre  kommer från Svenskt Tenn., sippen är för övrigt den allra godaste dippen jag vet Sour Cream & Onion från Estrella medan chipsen är sorten Ranch från OLW.
Ett tips när det gäller dipp är att använda 2 delar gräddfil + 1 del Creme Fraîches så blir det såå mycket godare och fylligare smak.

Hoppas du blev sugen på lite helgmys du med, det är ju aldrig fel med en skön stund i TV-soffan med någon bra serie och något gott att knapra på.
Ja, just det, jag utlovade ju ett serie tips och även tips om en bra film som jag sett nyligen, serien i fråga är den danska serien Nora Sand Flickorna på Englandsbåten på TV4 Play och filmen är den allra först svenska katastroffilmen (tror jag) som heter Avgrunden och finns på Netflix. Båda två är riktigt spännande så vad väntar du på?

Kram

1 kommentar

  1. Annika

    Tulpanerna är såå fina! Jag har också sett Nora Sand, tyckte den var riktigt bra och spännande. Får nog kolla in filmen också.
    Ha en fin helg!

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *