Kundbesök Artilleriet

av | feb 2, 2024 | Uncategorized

Hej fina kompis vad glad jag blir att just du kikar in här hos mig, härligt med helg igen inte sant? Denna veckan har gått i ett rasande tempo, så ganska lite aktivitet i bloggen, men så blir det ibland.
Anledningen är faktiskt annat arbete med våra kära agenturer Ethimo och Home Spirit, och för dessa båda har det blivit en del kundbesök nu i veckan.
Ja, senast igår var vi i Göteborg och hälsade på hos Artilleriet som är återförsäljare av våra franska soffor, där kommer det snart lite nytt i deras utställning.

Ovan ser du en av de nuvarande sofforna som finns i deras utställning, en maffig byggbar soffa som kan bli i princip hur stor eller liten man vill, med divan, som hörnsoffa osv.
Här klädd i ett naturfärgat linnetyg men går även att få i en hel uppsjö av andra linne- och bomullstextiler

När vi var där passade jag såklart på att spana in allt annat som fanns på plats i deras alltid inspirerande utställning på två plan.
Alltid först med de senaste trenderna och självklart en ynnest att få ha våra soffor där och förhoppningsvis snart även våra utemöbler (går att beställa via deras inredartjänst)

Jag har säkert många fler ljusstakar än vad jag behöver sedan länge, men upptäckte där och då att jag vill ha dessa underbara designade av Hanna Hansdotter för Kosta Boda. Helt underbara och kanske en eller två gröna eller rosa….

Den röda plisserad prisbelönta lampan designad av FolkForm är en annan personlig favorit….

När vi var färdiga hos Artilleriet så styrde vi som vanligt kosan till intilliggande fiket Da Matteo för en smarrig fika, det var vi väl värda tyckte vi.
Vi delade på allt i bild alla tre, ja lille Agathon var ju också med och var lika duktig och snäll som vanligt.

Ha en fin helg!

Kram

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *