Utvalda skönhetsfavoriter….

av | jan 27, 2024 | Uncategorized

*inlägget innehåller annonslänkar*

Hej!

Idag kikar jag in för att visa dig lite av det som jag gillar i skönhetsväg och använder dagligen vid min hudvårdsrutin och lilla vardags make up. Att kalla det make up är kanske en överdrift, men lite foundation, puder och mascara så pass att man kan möta sig själv i spegeln hahaha.
Jag har kommit på mig själv att jag lägger allt mer krut på olika krämer osv och det är väl något som kommer med åren, var tid har sin sak och det är bara att acceptera tycker jag.

Jag måste också inledningsvis tipsa dig om marmorbrickan som syns i bilden ovan, denna typen av marmorbricor som finns i olik storlekar och färgställningar är perfekta som ram till stilleben som man vill skapa lite varstans i hemmet. Jag älskar att samla små ting på dessa, ja tex olivoljor, vinäger och andra fina flaskor i köket, skönhetsprodukter och kanske ett doftljus på, ja du förstår nog vad jag menar.

Mitt kvadratiska fat (även i vitt) finns HÄR och ett rektangulärt fat HÄR samt ett brunt marmorfat HÄR

Parfymen från YSL är en favorit sedan den kom för några år sedan och denna gillar jag fortfarande skarpt, och vill du köpa samma så finns denna HÄR

I mitt lilla collage här ovan tipsar jag del om mina favoriter som jag ofta använder och dels om lite fina saker som jag är sugen på. Ja, knappast någon har väl missat att lila i alla dess nyanser trender just nu?

Stickad tröja i lila nyans HÄR

Facial Liquid Soap HÄR // Facial Toner HÄR

Den bästa rougen jag vet HÄR

Bronzing Powder HÄR// Concealer HÄR

Geranium Roll On Parfum Oil HÄR

Clinique ”take the day off” (lila burk) HÄR

Clinique lätt fuktkräm som tar bort missfärgningar i huden HÄR

Even Better Foundation HÄR

Foundation Serum (äggformad flaska) HÄR

Marmorfat för stilleben osv hittar du HÄR // Litet smyckeskrin nu med 75% rabatt HÄR

Örhängen som finns i olika utföranden HÄR

Dagkräm SPF15 HÄR // Superdefense Night HÄR

Lash Power Mascara HÄR

Parfym My Happy (lila flaska)  HÄR // Parfym YSL HÄR

Lila Handväska HÄR // Sjal med fransar HÄR

Det sötaste lilla smyckeskrinet man kan tänka sig, finns i flera kulörer och med 75% rabatt HÄR 

Doftljuset i bild från Sprekenhus hittar jag tyvärr inte att länka till men du hittar en massa helt underbara doftljus samlade HÄR

Metallarmbandet med en uggla har jag hittat i en vintageshop så det kan jag tyvärr inte tipsa dig om, det kan jag dock göra när det gäller mascaran HÄR , lipglosset  HÄR  och parfymoljan HÄR

Hoppas att du blev inspirerad av detta inlägget och välkommen hit snart igen.

Kram

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *