Hos Nordiska Galleriet

av | jan 25, 2024 | Uncategorized

*inlägget innehåller annonslänkar*

Igår var vi en vända till Göteborg för några kundbesök där och första mötet var hos Nordiska Galleriet i Mölndal, ja deras fina butik finns inte i centrum men väl värt ett besök eftersom det är en jättefin och inspirerande butik med massor av fin design, köksinspiration mm.
Vi var där för att lämna nya materialprover osv från Ethimo, ja det kanske inte så många vet, men även om inte Ethimo’s produkter syns ute i butikerna så kan man köpa hela sortimentet via inredningstjänst både hos Nordiska Galleriet och Artilleriet.
De jobbar med produkterna när det gäller inredningar både till privata hem och till offentliga miljöer som hotell, restauranger osv.
Nu var det en liten akututryckning inför ett större privat inredningsprojekt som kommer bli superfint om allt faller på plats och gillas av kunden i fråga.

Taklamporna ovan hittar du HÄR, dagbädden med pläden på HÄR, soffan HÄR och mattan HÄR

Grönt sidobord HÄR


När vi ändå var där passade jag på att kika runt lite i den fina butiken och insupa lite inspiration och tog även lite bilder för att dela med mig av här i bloggen.
Grönt i alla dess kulörer är en färg som sett sedan ett tag, och denna trend fortsätter in i starten av 2024, var så säker.

Fåtöljerna klädda i grönt läder finns HÄR  och den taggiga spegeln på väggen HÄR

Lampan i hörnet har jag alltid älskat sedan jag såg den första gången och denna finns HÄR

Lamporna ovan i bild som bildar en maffig takkrona HÄR

Den flexibla byggbara soffan HÄR

Soffbordet HÄR / Fåtöljerna HÄR

Zebraränder på allt möjligt både när det gäller inredning och mode kommer strakt just nu, gillar du detta så spana in fåtöljen från Artek som finns  HÄR

Fåtöljen ovan är personlig favorit  finns HÄR

Så mycket fint samsas i miljön ovan, gillar du stilen så finns soffan från B&B Italia HÄR , soffbordet i trä HÄR, taklamporna HÄR och sidobodet med lådor HÄR

Sidobodet ovan finns HÄR

Bordslampan ovan med skulptural form hittar du enkelt HÄR

Hoppas att du gillade min lila visning från Nordiska Galleriet och blev sugen att besöken någon av deras butiker i Stockholm, Göteborg eller Malmö. Hr du inte vägarna dit finns allt akk kika på i deras nätbutik HÄR

Kram

 

 

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *