Vintervitt inne

av | dec 29, 2023 | Uncategorized

Sista tappra dagarna av 2023 #hemmahosinredningshjalpen, allt vintervitt utomhus som lyser upp tillvaron nu när det fortfarande är mestadels mörka timmar per dygn lyser totalt med sin avsaknad, tyvärr
Javisst hade deet varit mysigt med lite krispigt vintervitt istället för grådaskigt så långt ögat når..
Väder och vind är ju dock inget man råder över, men istället kan man göra så vintervitt inne som bara kan och detta har jag tagit till mig som du ser inte minst med hjälp av julens blommor.


Jag har så många funderingar inför det kommande året, stora som små, ska man fortsätta i samma invanda hjulspår eller göra något nytt? Bloggen och Instagram har jag haft i ca 10 år och känslan att gå i stå infinner sig för jämnan. Inget verkar gå hem hur jag än slår band på mig för att förstå vad ni vill se och bli inspiration? Jag kommer inte prata sönder min story eller bjuda på fuldans för att få en virtuell hit, nej då får det hellre va.

Ibland känner jag för ngt helt nytt, flytta till storstan och jobba med inredning och design för någon annan(vore drömmen), ett vet jag dock, jag kommer arbeta mer med våra båda agenturer och gärna om DU vill tipsa mig möjlighet för pop-up nu i vår när det när det det gäller Ethimo
Dela gärna vad du tycker om bloggen osv med hjälp av en kommentar, det vore verkligen guld värt för mig.

Att göra mitt allra yttersta i allt jag tar mig för är ett löfte som jag ska bära med mig genom 2024. För övrigt kommer jag inte att ha några nyårslöften osv utan tycker att förstnämnda egentligen säger det som behövs. Att alltid ha andras och sitt eget bästa som mål är en devis som jag alltid använder mig av

DO NO HARM

Vinterrosor och hyacinter i söta krukor som passar perfekt i våra smala fönsterkarmar, båda fyndade på loppis för några tior och nu högt älskade här hemma hos oss.

Önskar Dig ett gott slut på 2023 och jag kikar in här igen för att önska dig Gott Nytt så det sparar vi tills dess.

Njut av helgen!

Kram

7 Kommentarer

 1. Carina Romedahl

  Jag är inne på din blogg nästan varje dag, den är alltid uppdaterad vilket är proffsigt. Innehållet är bra, det märks att du lägger ner mycket arbete. Skulle gärna se lite från din lägenhet i Malmö. Bra mix mellan inredning och mode. Gott nytt år från en trogen läsare🤗

  Svara
 2. Agnes

  Uppskattar verkligen ditt arbete med både blogg och instagram, och tycker särskilt mycket om dina välgjorda collage.

  Svara
 3. Eva Pettersson

  Läser din blogg med stor behållning. Gillar dina moderapporter och att du blandar budget med lite dyrare . Gäller även inredning.
  Dina recept är också uppskattade.
  Du är proffesionell.

  Svara
 4. Annika

  Jag följer dig på bloggen och har gjort i många år. Jag tycker du har en bra mix på dina inlägg med inredning, mode och mat, jag har hittat flera recept hos dig som blivit favoriter. Du har alltid vackra bilder och gör så fina dukningar med blandningen med loppisfynden. Jag är nöjd med din blogg och hoppas du fortsätter i samma stil.

  Svara
  • Margareta

   Läser ofta och är nöjd med innehållet. Bra blandning och många bra tips.
   Extra plus för vackra bilder.

   Svara
  • Britt Berzell

   Jag gillar din blogg. Proffsig snygg och ger mig alltid inspiration

   Svara
 5. M

  Jag är också nöjd och du ska ha en särskild eloge för att du uppdaterar så ofta! Möjligen tycker jag det vore intressantare om du vågade vara lite mer personlig. Annars blir inläggen med tiden ganska lika. T ex varför flyttade ni till Torekov? Gillade ni inte den nya lgh ni hyrde? Hur ofta är du i lgh i Malmö? Du har ju ett väskintresse, har du någon drömväska? Tänker ni skaffa fler hundar igen? Bara sånt som jag funderar på och som du såklart själv väljer om du vill berätta om i bloggen. Gott ny år!

  Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *