En favorit outfit!

av | dec 29, 2023 | Uncategorized

*inlägget innehåller annonslänkar

Idag bjuder jag på ännu ett modecollage där jag inspirerats av en favorit-outfit som jag ofta faller tillbaka på, ja för mig är svart alltid en favorit-combo och gärna tillsammans med något ljusare plagg och små detaljer som lyfter det svarta en smula.

I november var vi på en stayover i Ystad  på Villa Strandvägen och min outfit dagen till ära var ännu en gång mestadels svart men med den  sköna kappan till så blev det ju med ens mycket ljusare.
Kappan i fråga i trendig pilé ha jag köpt HÄR och denna är så himla skön och mysig att den lätt kvalificerar sig som höstens  och vårens perfekta kappa.
Jag har storlek XS i min eftersom jag inte vill att den ska sitta för bylsigt, men i övrigt normal i storleken tycker jag.

Tröjan  som jag bär till de svarta byxorna är en vanlig collegetröja som uppgraderats med pärlor upptill vid halsen samt att den har en generös puffärm som inte syns på bilden, men väldigt tydligt om du kikar HÄR. Väldigt skön dessutom så ett riktigt bra köp.

FIXA MIN OUTFIT + lite mera!!

Min kappa finns HÄR

En kort jacka i samma stil HÄR

Svarta dressade byxor HÄR // Snygga blå jeans HÄR

Tröjan med pärlor vid halsen HÄR

Svart blus med klockad ärm HÄR

Svart tyllkjol HÄR // Kofta med stora pärlknappar HÄR

Svart klänning med glittriga knappar HÄR

Halsband HÄR// Armband HÄR

Liknande skor som mina hittar du HÄR // Svarta läderboots HÄR

Doftljuset som doftar vinter HÄR // Parfym HÄR // Palett med ögonskuggor HÄR

Svarta skinnhandskar HÄR

Rutig halsduk HÄR // Kabelstickad mössa HÄR

Beige handväska HÄR // Liknande väska som min hittar du HÄR

Nattskjorta HÄR och matchande pyjamasbyxor HÄR

Byxorna i fråga är med stretch och lätt utsvängda och med en söm på framsidan av byxan vilket gör att de känns väldigt klädda och dessa finns HÄR, jämför du med bilden på hemsidan så ser du skillnaden mellan att bära dem med en snygg klacksko istället för med sneakers.
Liknande skor som mina hittar du HÄR

Min väska kommer från Louis Vuitton i Paris men det finns liknande i vintage om du kikar HÄR, ett toppenbra tips om man inte vill köpa en sprillans ny designväska.

Hoppas att du gillade min lilla outfit, och välkommen hit snart igen

Kram 

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *