Agneta Livijn Pop-Up

av | dec 14, 2023 | Uncategorized

Hej fina, hoppas att allt är fint hos Dig?

Idag kikar jag inför att tipsa dig som bor på Bjäre eller ite allt för långt ifrån Båstad så att det känns rimligt att ta en tur  hit nu på lördag den 16 december för lite lyxig julklappsjakt.
Båstad är ju inte så stort men litenheten till trots så finns det en del fina butiker och en av mina favoriter är Studio J som drivs av Jenny, en butik med både blommor, inredning, konst osv. Nu på lördag har Studio J slagit sig samman med en annan av mina favoriter nämligen Agneta Livijn

Så nu på lördag mellan kl 11-15 blir det extra fokus på Angeta’s alster i butiken, och Agneta kommer själv att vara på plats , ja bara en sån sak.
Ett perfekt tillfälle att köpa fina klappar till dem som man tycker om, och även julens fina blommor.

Jag träffade konstnärinnan/designern Agneta Livijn som har sitt sommarhus/studio här i Torekov, jag hade ju beundrat Agnetas alster, framförallt keramiken, sedan länge men där och då fick dessa ting få en större mening.
Redan vid första ögonblicket kändes mötet speciellt, ja kanske svårt att beskriva men ungefär som att det klickade och att vi var på samma våglängd… Efter det mötet har jag ju visat Agnetas fina keramik och hennes målningar här i bloggen vid ett flertal tillfällen och detta lär inte vara det sista. 

Alla de fina faten av keramik med lite oregelbunden knubbig form och fina kulörer att välja mellan, är så himla användbara såväl i vardagen som till fest. Ställ fram och använd som frukt eller grönsaksfat i köket, servera ost- eller charkbrickan på ett av de större faten,  servera julens goda mat från skålar och fat då alla dessutom är ugnssäkra.

Visste du tex att de stora randiga muggarna först designades av Agneta Livijn för självaste IKEA?

Älskar att dricka te eller arm choklad av dessa!

Förra året använde jag en helt annan serie till vår lilla nyårsdukning 2022, serien heter Solei de Mer och passade perfekt till middagens tema som var skaldjur rakt igenom.

Missa som sagt inte Pop-Up’en hos Studio J nu på lördag, och till dig som har för långt att åka kanske det kan passa bra att spana min butik hos Klarna?

Jag ska fylla på med lite fler tema snart, och du får gärna önska om  det är något speciellt som du vill bil tipsad om!

Kram

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *