Den goda julmaten från KitchenWiz

av | dec 7, 2023 | Annons>Sponsrat inlägg/reklam

*inlägget är skrivet i samarbete med KitchenWiz*

Julen står för dörren, årets härligaste tid för många av oss,  men också en tid då många suckar över allt som ska hinnas med och att det inte finns tid att njuta och ta det lugnt, ja inte minst all den goda maten som ska inhandlas och tillagas tar ju sin lilla tid.
Detta har vännerna på KitchenWiz tagit till sin uppgift att lösa och har av samma anledning tagit fram två olika jullådor, en lite mindre och en stor som innehåller god och vällagad som man kan beställa hem till sig.

Vilken jullåda man väljer beror ju på hur många man är som firar jul tillsammans eller vad vet jag, hur pass mycket man gillar julmat..
Förutom de två jullådorna kan du beställa till extra av det godaste  om man så önskar, ja all info om hur man beställer osv hittar du enkelt HÄR

Mer tid över för glöggmys och annat som man vill hinna med under julen med hjälp av den goda julmaten som man beställer av KitchenWiz.

Förra årets jullåda hemma hos oss, som en julkapp till bredden fylld med färdiglagad julmat som minsta sagt smakade som hemmalagad.

Vi valde att testa KitchenWiz jullåda förra julen, ett helt klart vinnande koncept som vi kommer att stats å även i år. I jullådan hittar basen (och mer därtill)  till ett gott och vällagat traditionellt julbord med allt det godaste. Däremot är jag nästan säker på att dina/din familjs specialare inte ryms i lådan men det adderar du ju snabbt nu när det mesta är fixat, right?

Jag adderar matjestårta, rödbetssallad och ättiksinlagd strömming och mannens älskade gräddkokta grönkål på Halländskt vis.

I jullådan hittar du:

  • Senapssill samt Curry- och äpplesill
  • Inlagd sill och Citron-, fänkål- och rödlökssill
  • Gravad lax och Hovmästarsås
  • Färskrökt lax
  • Skagenröra
  • Senapsgriljerad julskinka /Julsenap
  • Kitchenwiz julpaté med cumberlandsås
  • Kitchenwiz julköttbullar och prinskorvar
  • Honung- /ingefärsmarinerade revben /Rödkål
  • Janssons Frestelse

Allt färdiglagat och klart för att ställas fram eller värmas, ja exakt vad de olika jullådorna innehåller kan du läsa mer om HÄR.
Precis som deras övriga sortiment med middagslådor där man själv tillagar rätterna och deras färdiglagade BackUp-måltider som jag tipsat om tidigare, så är allt lagat från grunden med stor omsorg och av högsta kvalitet när det gäller råvarorna.

Allt du behöver göra är att lägga din beställning före den 17 december, välja vilken jullåda som passar för ert julfirande samt hämta ut denna hos valt utlämningsställe.
Ja vilken lyx, att beställa tar ju bara någon minut och sen fixar KitchenWiz allt annat och det enda du behöver göra är att hämta ut din beställning på något av följande ställen:
KITCHENWIZ, Billdal. TORSDAG den 21 december kl 16–18.”>Avhämtas KITCHENWIZ, Billdal. Fredag den 22 december kl 12–18.
BRÖDHUSET, Askim. Fredag den 22 december kl 13-18.
TEMPO SKÅR, Örgryte. Fredag den 22 december kl 13-20.
MARGARETAS BAGERI, Mölndal. Fredag den 22 december kl 13-18.
CIRKLE K, Onsalamotet. Fredag den 22 december kl 13–24.
BÅSTAD, Tempo Gamlegården. Fredag den 22 december kl 12-20.
BÅSTAD, Tempo Gamlegården. Lördag den 23 december kl 08-20.

Du beställer enkelt via formuläret som finns HÄR

Risgrynsgröt gör jag min egen variant av som jag kokar i ugnen eller också köper jag färdig gröt på tub som jag pimpar med lite flingsalt, socker, kanel och en skvätt grädde.

En jul med tid över till annat än att stå i köket men ändå kunna njuta av riktigt vällagad och god julmat, ja så nära hemmalagat man komma.
Hoppas att du tycker att detta konceptet låter  underbart, jag kan lova att du kommer inte att bli besviken.

Ha en fortsatt fin kväll!

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *