Den som spar han har

av | dec 1, 2023 | Uncategorized

*inlägget innehåller annonslänkar*

Hej kompis!

Äntligen fredag, 1:a december dessutom och har du inte fixat med julbelysningen och adventsljusstaken med fyra levande ljus att tända vid advent fram till julafton, ja då har du ju lite att ta tag i imorgon om du vill ha allt färdigt till första advent nu på söndag hahaha.

Men skrattar bäst som skrattar sist, jag är inte själv färdig men tänker samtidigt att jordens undergång kommer inte bero på om jag blir klar eller ej med exakt allt. Julen ska vara något lugnt och skönt och framförallt mysigt, och definitivt ingen stress.

Även idag blir det en liten kik in i sovrummet där fina överkastet av quiltad sammet är nyinflyttat och en helt perfect match till mattan.

En ny rutig matta som jag föll för direkt när jag fick syn på den och dessutom är ju den gröna rutan en perfect match till det gröna vitrinskåpet som finns i rummet sedan länge.
Gillar du pallen klädd i teddy så kika t HÄR och den prickiga kudden hittar du HÄR 

Som du ser så har en ny sänggavel samt matchande sängkappa flyttat in hemma hos oss, eller nja båda är faktiskt gamla i gamet och satt ursprungligen på den sängen som vi har hemma i stan.
De senaste 10 åren har dessa förvarats i vårt förråd, väl inpackade av min käre man, så när jag nyligen kom på att dessa kanske kunde passa i vårt sovrum i Torekov så togs de fram igen.
Som nytt, och det blev en fullträff i sig tycker jag, ja den som spar han har.

Fina Snöblomman med 50% rabatt just nu HÄR

Mina sänglampor, Gatto Grande från Flos är på kampanj just nu om du kikar HÄR

Så nöjd med hur resultatet och känslan i sovrummet blev när sänggaveln kom på plats, en mer ombonad och arm känsla jämfört med den vita av hårdplast som vi hade tidigare.

Ikväll ska jag kika på finalen av Idol, i år gillar jag båda finalisterna lika mycket så vem som helst av tjejerna ifråga kan vinna och jag blir nöjd och glad ändå.

Vi ses snart igen hoppas jag!

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *