Bäddmadrasser från Emma

av | nov 30, 2023 | Uncategorized

*inlägget är i samarbete med Emma

Hej!

Du som följer mig vet säkert att jag ganska så nyligen visade en liten sovrumsuppdatering här hemma hos oss i Torekov.
En förändring med enkla medel genom att byta ut matta, textilier och några inredningsdetaljer, en quickfix som de allra flesta klarar av med bravur.
Nyss nämnda beskrivning gäller ju det rent visuella, men det har faktiskt skett en annan liten förändring i vårt sovrum som inte syns, en produkt som skapar ökad sovkomfort vilket ju är det allra viktigaste i ett sovrum.

Det jag talar om är nya två bäddmadrasser, ja häng med så ska jag berätta mera…

Vi har fram tills nu haft en enda stor bäddmadrass där båda sover med stort madrasskydd, gemensamt lakan osv, men jag har länge funderat på om detta verkligen är det optimala för mig och min man? Vi har verkligen helt olika sovrytm, kroppsvärme när vi sover osv.
Jag ligger nästan helt stilla när jag sover, och är om jag själv får säga det, sval och lite frusen medan min man är raka motsatsen som härjar runt och är varm som en kamin.
Och då tänkte jag att det kanske kunde funka att bädda på olika bäddmadrasser som ett första litet test innan man tar till mer drastiska metoder hahaha.
Bäddmadrasserna som jag valt kommer från Emma som har det mesta när det gäller sovkomfort från hela sängar med sänggavlar osv till madrasser, bäddmadrasser, madrasskydd, sovlakan osv.
Det finns olik typer av bäddmadrasser, men de som jag valt ut heter Flip bäddmadrass 6 cm
Madrassen är vändbar för antingen fast eller mjuk och är certifierad av OEKO-TEX och finns i en rad olika storlekar för att passa till de allra flesta sängstorlekar.

Och som alltid när det är något nytt som är på gång hemma hos oss så vill lille Agathon vara med och inspektera, ja är det något som alla vår hundar alltid varit så är det observanta och nyfikna på nyinflyttade saker.
Agathon sover ju dessutom i vår säng så madrasserna i fråga ska ju användas även av honom.

Madrasserna kommer lätt vacuumförpackade i en hyfsat liten kartong som faktiskt gick att hämta ut på närmaste utlämningsställe vilket var väldigt smidigt och lätt, men givetvis kan madrasserna även leveras direkt till dörren.
Madrasserna är är inte tunga utan lätta att hantera även om man är ensam om att packa upp, dem vilket är riktigt bra.
Vid köp hos Emma erbjuder de alltid 100 nätters provsömn från den dagen du får hem din produkt, så att du kan prova din produkt i lugn och ro hemma i ditt eget sovrum.​ Är du inte nöjd kan Du alltid returnera produkten 100% gratis om du inte gillar den.

Själva textilen som skyddar madrasskärnan är avtagbar och går att tvätta i 40°, vilket är riktigt bra även om man ju i de allra flesta fall använder sig av madrasskydd osv, så känns ju detta extra fräscht tycker jag.

Som du ser har en ny sänggavel samt matchande sängkappa flyttat in hemma hos oss, eller nja båda är faktiskt gamla i gamet och satt ursprungligen på den sängen som vi har hemma i stan.
De senaste 10 åren har dessa förvarats i vårt förråd, väl inpackade av min käre man, så när jag nyligen kom på att dessa kanske kunde passa i vårt sovrum i Torelov så togs de fram igen.
Som nytt, och det blev en fullträff i sig tycker jag, ja den som spar han har.

Vi har ju alldeles nyss börjat att använda madrasserna från Emma så jag vill vänta ett litet tag med att komma med ett omdöme om dessa.
Så tycker jag alltid att man ska göra med nya saker i hemmet, testa sig fram och inte har för bråttom att vare sig rosa eller risa.
Jag lovar att återkomma snart och berätta om min upplevelse av bäddmadrassen från Emma!

Blev du sugen på att byta ut dina bäddmadrasser eller kanske rentav en helt ny säng så är det just nu 50% rabatt på de bäddmadrasserna som jag valt, samt en massa andra bra kampanjer på andra produkter som du hittar på deras hemsida.

Välkommen hit snart igen!
Kram

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *