I helgen ska jag….

av | nov 24, 2023 | Affiliate>*Affiliateinlägg med annonslänkar

*inlägget innehåller annonslänkar*

Hej fina bloggkompis, vad glad jag blir att du kikar in här hos mig idag.
Fredag den 24:e november och bara 1 månad till julafton och  nästa söndag är det 1:a Advent vilket låter helt galet i mina öron, hur i hela friden har tiden gått så snabbt att vi hamnat här?
Adventstiden är den mysigaste, ja själva julen i sig är jag inte så förtjust i längre men tiden fram tills dess med alla tända stjärnor, julens blommor och älsklingsdekorationerna som åker fram, glöggen osv vill jag inte vara utan.

Mattan i bild finns HÄR

I helgen har jag mycket som jag vill hinna med, besöka en mysig julmarknad, göra fint på uteplatsen och inte minst att göra iordning en fin ljuskrona lika den som jag haft under några år och tyckt var så himla mysigt.
Själva ljuskronan är den samma som jag använt tidigare och denna finns här med 30% rabatt   samt att jag sett en annan fin variant med 50% rabatt HÄR 

Jag har tidigare klätt  min ljuskrona med lite olika typer av kvistar gran, tall osv men också med eucalyptus, och denna gången tänkte jag testa om det blir fint med grangirlangen av fejkgran som finns med 50% rabatt HÄR


Förra årets första amaryllisar, så himla fina i aprikos nyans som inte känns direkt juligt utan perfekta så här i början av november.

Till min krona kommer jag att använda fina kronljus med LED så att det blir helt brandsäkert och inte behöver hålla koll på levande ljus som kan antända det som kronan är klädd med.
Ljusen i fråga hittar du HÄR  och dessutom kan man använda en fjärrkontroll när man vill tända, släcka eller dimma ljusen, vilket är perfekt när man tex fixat en ljuskrona och inte vill ta ner ljusen för att göra detta, och fjärrkontrollen finns HÄR

Förra årets ljuskrona blev så här himla fin och barrade inte det minsta hahaha, dessutom krävdes det bara en grangirland och det är ju himla praktiskt. Vill man så kan man ju sticka in lite äkta granris för att ge en men äkta känsla, ja fejk it till You make it!

Vasen Kolonn som är perfekt till liljor och amaryllis är med 25% rabatt HÄR

I år tänkte jag eventuellt testa med svarta kronljus med LED, vad tror du om det? Just sådana med 30% rabatt finns HÄR

Måste även passa på att tipsa Dig om kanalhusen av keramik som är några av min julfavoriter som plockas fram år efter år vid denna tiden.
Hur det färdiga resultatet blev kikar jag in och visar dig så snart jag är klar och hinner fota osv.

Ha en fortsatt fin fredag och en härlig helg

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *