*inlägget innehåller annonslänkar*

Hej fina kompis vad kul att du kikar in här hos mig idag, och hej alla nytillkomna vänner både här i bloggen oh på Instagram.
Ja, den senaste tiden har i blivit lite fler här hos mig och jag är så himla glad för er alla, nya som gamla ni är är alltid varmt välkomna hit.
Och vem är jag då, jo jag heter Anette men mera känd som Inredninghjälpen, snart 5o år och gift med Greger sedan 13 år och tillsammans har vi världens sötaste Malteser-vovve Agathon som är 2,5 år gammal.
Vi bor i Malmö i en fin sekelskifteslägenhet men har också ett boende i Torekov och faktiskt är det mestadels där som bor just nu pga av lugnet, närheten till naturen och för att det är så attans hemtrevligt i lilla Torekov.
Jag hämtar min inspiration från allt som omger mig i vardagen och från sådant som jag upplever från resor, att resa är det bästa jag vet även om det blivit lite mindre de senaste åren pga av pandemin ovh allmän oror i världen! Inredning och design är ett av mina största intressen och numera också det som jag arbetar med till vardags genom mitt företag By AGUS, ett agenturbolag som jag driver tillsammans med min man.
Jag får inspiration inte bara ifrån de där mest självklara kanalerna som ge brus i all media, utan tror även att mycket av mina intryck landar i minnen från förr, dofter och en viss förnimmelse av igenkänning som känns bra. Naturens skiftningar och ljuset som förändras med årstiderna ger också en del till mina intryck., och jag dras till allt som är klassiskt och hemtrevligt.

Jag får ofta frågor kring mitt bloggande, hur det startade, hur mycket tid jag lägger ner och om det går att tjäna pengar som bloggare/instagramprofil.
Jag startade bloggen för ca 10 år sedan (!), och visste då inte riktigt hur vägen skulle stakas ut, men jag har följt min magkänsla, mitt brinnande intresse för inredning, design och trender och inte minst varit min personlig stil trogen både när det gäller själva min inredningsstil och hur jag kommunicerar här i bloggen.
Och just det där att vara konsekvent, lägga ner sin själ och mycket hårt arbete är ett bra tips för framgång oavsett vad det gäller.
Lägg sen till en nypa nyfikenhet, glädjen över att se resultat av sitt arbete, och att man faktiskt kan utvecklas om man vill, allt det där tillsammans gör att det är oerhört kul och utmanade, tycker jag.
Det område där jag utvecklats allra mest är när det gäller fotograferingen, innan jag började blogga hade jag inte ens en kamera, och idag är det ibland det roligaste jag vet och jag kan själv se utvecklingen från start till nu.
Och ja, mina bilder är en del av min framgång.
Mest glad är jag över fina vänner och kontakter jag fått genom mitt bloggande och influerade, utan er vore det inget värt. Jag blir lika glad varje gång som någon kommer fram spontant och berättar att de läser min blogg eller följer mig på Instagram, så modigt av er och högt uppskattat av mig.

Idag vill jag även passa på att visa dig några smycken , halsband är egentligen inte min grej men detta maffiga detta maffiga halsbandet gillar jag jättemycket och det passar fint till julens alla fester och även till nyår.
Till halsbandet finns det matchande örhängen

En liknande kofta jag har på mig hittar du HÄR

Min lilla goosiga gubbe som jag älskar så himla mycket och är det någon som vet hur man goosar och har det riktigt mysigt så är det han.

Gillar du min ring som jag bär ovan i bild så hittar du denna HÄR med hela  40% rabatt, och fler fina smycken från samma varumärke finns HÄR och med samma fina rabatt

Ha en fortsatt fin kväll!

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *