Så fixar du stilen!!

av | okt 14, 2023 | Okategoriserade

*inlägget innehåller annonslänkar*

Hej!

I detta inlägget blir det ännu en gång ett så kallat ”Fixa stilen” upplägg där jag tipsar dig om allt i bild så du kan inreda på samma sätt hemma hos dig eller om du så vill plocka russinen ur kakan för att inreda på ditt eget personliga sätt.

Denna gången är stilen ombonad, varm, retrostil med mustiga kulörer som vi kännetecknar med höstpaletten som råder utomhus.
Scrolla vidare oh spana in om du gillar stilen eller bara vill ta ut dina favoriter.

Matbordet i mangoträ och med 20% rabatt finns HÄR och mattan HÄR , en liknanden matta denna och från Marie Olsson Nylander HÄR

Taklampan med fransar och 25% rabatt finns HÄR och gardinerna med 30% rabatt HÄR . Det fina porslinet som stänkmålas för hand finns HÄR och den randiga kannan i glaserat porslin HÄR .

Mattan i ull finns HÄR och bordet här samt taklampan HÄR och vasen i stengods HÄR.

Den blommiga soffan med 20% rabatt HÄR ock den enfärgade också med 20% rabatt HÄR samt den stora spegeln med trä på sidorna och 30% rabatt HÄR.

Skåpet / sidobordet som är i mangoträ är just nu nedsatt med 30% och finns HÄR .

Inred med textilier i säsong -spara och bevara år för år så satsa på sådant som du kommer att vilja ha över lång tid, det är det bästa ur hållbarhetssynpunkt.

Den rutmönstrade kudden med 30% rabatt HÄR och den blommiga kudden i lin i fronten av bilden HÄR samt den avlånga mönstrade i bomullssammet HÄR båda med 30%rabatt.

Den enfärgade köp 3 betala för två finns i många färger HÄR och du betalar dessutom bara för två om du köper tre.  Pedistalen  i trä med 30% rabatt finns HÄR och gardinen i bakgrunden också 30% rabatt hittar du HÄR

Gardinerna som finns i flera färger ochmed 30% rabatt hittar du HÄR och lampan till höger HÄR och den till vänster HÄR  samt kannan i glaserat porslin HÄR

Den fina sänggaveln är med 30% rabatt HÄR och bäddsetet i bomullsflanell HÄR samt överkastet i bomullsmuslin med 20% rabatt HÄR .

Bordslampan finns HÄR och ryamattan som finns i flera storlekar hittar du HÄR samt bänken i återvunnet trä och med 20%rabatt HÄR .

Ryamattan med långa tofsar HÄR

Överkastet i tvättad fransk linne hittar du HÄR och de stora enfärgade örngotten med 30% rabatt finns HÄR samt påslakanset i bomull HÄR , det enfärgade bäddsetet som ligger under överkastet hittar du HÄR .

Gavelöverdraget i linne finns i flera färger HÄR och med 30% rabatt.

Snurrfåtöljen i bild nu med 30% rabatt HÄR och det fina skåpet just nu med 20% rabatt HÄR samt liknande matta HÄR .

Hoppas att du blev inspirerad av detta inlägget oh välkommen hit snart igen!

Kram

*Inspirationsbilder Ellos Home

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *