Kanelbullens Dag i glassform…

av | okt 4, 2023 | Okategoriserade

Hej fina kompis hoppas at du haft en finfin onsdag och at du inte missat att det är Kanelbullens Dag idag? Att missa denna firardag som alltid inträffar den 4 oktober är nästintill omöjlig känner jag dock, det vimlar ju av kanelbullar på sociala medier, i all form av reklam och har du varit i matvarubutiken i dag så har du säkert blivit varse detta där, eller?
Ja, kanelbullar i all ära men jag har firat dagen på lite annorlunda sätt, jag slog nämligen till med en supergod gelato hos Vanilj & Choklad i Höganäs, de hade nämligen dagen till ära gjort gelato med kanelbullesmak!

Dessutom fanns det lyxiga praliner med kanelbullesmak som även dessa tillverkas för hand i deras lilla butik i Höganäs. Så himla goda och som gav verklig mersmak, så dessa kanelpraliner hoppas kan vara kvar till fler tillfällen.

Ha en fin kväll!

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *