Ett nytt vintagefynd…

av | sep 22, 2023 | Okategoriserade


Hej kompis!

Kalendern visar fredag, veckans härligaste dag enlig många inte minst tack vare hägrande fredagsmys efter utfört arbete för dagen, under helgen och jag håller med.
Jag jobbar förvisso även under helgen mn inget 8-5 arbete utan i egen takt, framförallt eftersom jag släpper min nyhetslista på lördagen varje vecka.

I detta inlägget vill jag mest önska dig en fin start på helgen men vill även passa på att visa dig ett fint vintagefynd som jag gjort alldeles nyligen…


Ja, jag föll som en fura för de lite sneda och vinda kristallkronan som hänger där framför kakelugnen ch väntar på at bli rengjord och tillfixad med varsam hand, ja jag vill nämligen inte att den ska tappa sin genuina patina.
Hade jag velat ha en helt perfekt och skinande krona så kunde jag ju köpt en sprillans ny istället. Jag älskar saker sm har det där lilla extra, som bär på en liten historia och har älskats av någon annan för mig.

Kristallkronan ska inte hänga just där, nej den ska nog hänga i vår sovrum är det tänkt, men jag återkommer senare och visar hur det blir.
Ha nu en fin helg och välkommen hit snart igen

Kram

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *