Finheter i mitt fönster….


Hej fina vän, vad glad jag blir att du vill starta den nya veckan tillammans md mig här i min lilla blogg, en blogg som jag haft i mer än 10 år.
Jag funderar ofta på bloggens varande, om man kanske enbart skulle ha Instagram så många andra? Men så tuffar den på lite som om den har ett eget liv som man inte riktigt bara kan avsluta hur som helst.
Ja, och med detta sagt slänger jag även ut frågan till Dig, om det är något som du kanske vill se mer eller mindre av här hos mig? Skriv gärna en liten kommentar som jag kan ta del av.

Du som följer mig på Instagram såg kanske att jag var på Myltegårds självplock och plockade ihop en fin blombukett?
Helgbuketten på en söndag är en lysande idé inte minst om man vill få en fin och uppiggande start på den nya veckan.
Buketten placerade jag i mitt fönster i vardagsrummet så att den finns i blickfånget nätan hela tiden, och vasen till buketten hittar du på REA HÄR och samma glas i klarglas finns HÄR

Självplock av snittisar bara 10 min bort med bil, och dessutom nära en fin badplats här på Bjäre förgyllde min söndag helt klart.
Jag blandade ganska friskt och tog även med en mindre solros som fick bli pricken över i i min bukett.

I förra veckan var jag på en loppis i Malmö och hittade då ljusstaken som nu tagit plats mellan ljusstaken Tre Kulor från Svenskt Tenn och den andra mässingsljusstaken som jag också hittat på loppis.
Jag har ingen aning om vad det är för ljusstake, var den kommer ifrån, ålder osv men jag tyckt att den var fin så den fick följa med hit hem till oss.

Tack för att du kikade in här hos mig, dina besök gör mig som sagt väldigt glad och jag hoppas innerligt att jag kan inspirera dig till litegrann hur du kan förgylla vardagen i ditt hem.
Ha en fortsatt fin vecka!
Kram

2 reaktioner på “Finheter i mitt fönster….”

 • Annika skriver:

  Hej!
  Jag har följt dig länge på bloggen och tycker du ska fortsätta med det. Instagram har jag själv tröttnat på och flera av dem man följer ser man inte inläggen från. Jag tycker om att läsa dina blogginlägg från dina fina hem, utflykter, mat och recept och lite nyheter på både kläder och inredning, men inte för mycket med länkarna för det kan bli lite tröttsamt att läsa.
  Jag hoppas du fortsätter blogga!
  /Annika

 • Marie-Therese skriver:

  Jag läser inte bloggar så ofta. Men tycker om inspirationen i din. Tycker om din smak. Jag och min man hamnade vid bordet bredvid dig och din man vid middag på Gullmarstrand i Juli. Jag vågade inte berätta att jag gillar din blogg så verkade nog lite nervös då😊

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.