I mitt badrum

av | sep 10, 2023 | Okategoriserade

*inlägget innehåller annonslänkar*

Hej!

Vad glad jag blir att du kikar in här hos mig denna söndag i september, inte minst eftersom jag känner att jag är helt nollställd när det gäller inspiration och knappt vet vad jag ska bjuda på här i bloggen.

Det känns som om allt är visat och brättat om flera gånger om…men men i detta inlägget fick jag iallafall lust att via dig mitt badrumsstilleben just nu, ja jag älskar ju mina stilleben och tipsar ju ofta om detta.

Som små öar i hemmet där man kan samla sådant som man gillar för ett blickfång som lyfter resten av inredningen.

Grunden för ett stillben kan vara en bricka eller fat som man gillar och mitt fall är det en rund marmorbricka som du kan hitta en liknande fast kvadratisk HÄR

Detta stilleben finns som sagt i mitt badrum just nu och jag blir glad varje gång jag ser det.

Doft från Byredo HÄR

Doftljus från Byredo HÄR

Handkräm från Byredo HÄR

Hand och kropps tvål från Hermes HÄR

Läppglans från Clarin HÄR

 

En enkel ros som jag norpat från en buske på vår innegård här hemma blir pricken över i där den står i en ekollonvas från Svenskt Tenn. Älskar den lilla vasen om är perfekt till en solitär eller en liten kvist av något slag.

Skin Illusion Velvet från Clarins nu 30% rabatt HÄR

Sensate tillskottet när det gäller läppglans med 20% rabatt kommer från Clarins och finns HÄR

Doftljus från Byredo HÄR

Handkräm från Byredo som jag även använder som bodylotionfinns  HÄR

Hoppas att du blev inspirerad av detta inlägget och välkommen hit snart igen!

Kram

1 kommentar

  1. Eva-Lotta

    Hej
    Ser du har lite av Byredo och undrar om vilken doft du gillar bäst är så sugen på en body lotion men vet inte vilken jag g ska välja

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *