September to remember

av | sep 8, 2023 | Okategoriserade


Hej!
Första veckan i sepetember går mot sitt slut, och vilken vecka sen, som om det vore sommar igen och allt som hände iom ovädret Hans känns som ett minn blott och allt är glömt och förlåtit.
Ja, samtidigt som stormen bedarrat så var ju träd och buskar som helt döda, och nu verkar naturen vara helt förvirrad om vilken årstid det är. Vårt stora fikonträd på altanen har börjat om på ny kula och det finns knoppar som slår ut överallt….

Vår lilla by såhär efter att sommargästerna och turisterna lämnat för i år bjuder upp till magiskt sensommarhäng och det är nu som allt är som bäst här. Älskar Torekov i september.

Bilder från min runda idag från hamnen i byn ut mot stranden och vidare till golfbanan längst med havet.

Och på tal om att naturen verkar förvirrad så ser du ytterligare ett tecken på detta ovan i bild, jo du ser rätt, på min runda fick jag syn på en syrenbuske som blommar igen.
Detta har jag aldrig tidigare upplevt, har du?

I eftermiddags tog jag dagens andra bad ute i Norrviken, vid bryggan där vi bodde undr två år innan vi köpte vår nuvarande lägenhet i Torekov. En favoritplats här på Bjäre, ja våra tidigare hoods som vi tack o lov bara har 15 min hemifrån Torekov, och träffade flera av våra tidigare supertrevliga grannar.

En bättre fredag i september

Badar morgon middag och kväll, suger ut det sista av sommaren eller vad sägs om kvällsbadet vid morgonbryggan igår?

Världens finaste kille som är nyklippt och fin lagom till helgen, han badar helst inte men goosar gärna så fort tillfälle ges.

Med detta inlägget så verkar det ju som om jag inte gör annat än badar, och ja denna veckan har jag pausat mycket för att leva här och nu och ta tillvara denna underbara sensommarvecka i september, September to remember.

Kram

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *