Sommardagar i juli

av | aug 9, 2023 | Okategoriserade

*inlägget innehåller annonslänkar i samarbete med Newport Home*

Hej fina, hur har du det i ovädret?

Under hela juli gick jag och väntade på att den där ihållande sommarvärmen skulle komma även till våra breddgrader så att man var tvungen att svalka sig med bad i havet både morgon och kväll.

Men nej det blev ju bara någon strödag här och där, och till slut intalade jag mig själv att i augusti då kommer den riktiga sommaren.

Men tji fick jag, för fram dundrande kom Hans med ett storm och regnoväder värdig oktober månad, så hösten kom tidigt kan man säga…som värst har det blåst över 20 sekundmeter här i Torekov och nästan allt på vår lilla uteplats har blåst sönder.
Så, med detta sagt vill jag påminna om att man som alltid får glädjas över det man fått, och inte lipa över det som man inte fick osv.
Och vist är det härligt att ha sommarminnen att titta tillbaka på när snålblåsten och kylan är här för att stanna, och det är håll tummarna inte ännu.

I detta inlägget kikar vi vidare på en fin sommardag tidigare i juli, en dag med picknick och bad på stranden här i Torekov.

Jag packade strandväskan och kylväskan och traskade några 100 meter hemifrån!

Badhandduk i mjukt bomull nu 50% rabatt HÄR och Beach Racket set med 30% rabatt finns HÄR samt strandväska likt denna HÄR

Så fint set med racketset med bollar som kommer i en fin present förpackning, köp nu med en bra rabatt och ha detta redo till nästa sommarsäsong om inget annat.

Du hittar setet HÄR 

Sommarpicknick på stranden!

Det fina uppläggningsfatet med frukt kommer från Agneta Livijn

Härliga dagar på stranden kräver rejäla fina strandhanddukar, både som underlägg att sitta samt duka fram sin piknick på men även att torka sig på efter alla sköna dopp i havet.

Den vita handduken i frotté är nedsatt till halva priset HÄR (finns i en massa fina färger) och den bredrandiga handduken (finns med grön, marin eller beige rand) finns med 50% rabatt HÄR

Bästa alkoholfria bubblet från OddBird

Brickan finns HÄR med 50% rabatt och glasen i samma stil HÄR också med 50% rabatt samt den vita handduken i frotté till halva priset finns HÄR

Melon och jordgubbar hör sommaren till, fyll ditt finaste fat till breden och ta med det till stranden!

Varför smakar chips alltid lite godare på stranden??

”Monte Carlo Beach Racket Set är resultatet av ett passionerat hantverk med rötter i frescobol-traditionen. Frescobol härstammar från mitten av 1940-talet, från den kända Copacabanastranden i Rio de Janeiro. Ett spel där man inte tävlar mot varandra. Istället ligger fokus på att stötta varandra för att upprätthålla en slagserie där bollens hastighet ökar för varje slag”

Gillar du kuddarna i bakgrunden så kommer dessa från italienska Ethimo och anpassade för utomhusbruk.

Baddräkten i bild med volang och skön passform är med 50% rabatt och du hittar den HÄR och finns även i grönt HÄR med samma rabatt samt fler fina baddräkter HÄR

Ett fint sommarminne att ta fram när höstvindarna viner som värst och drömma sig tillbaka, och glöm inte att det alltid är en bra idé att slå till på klassiska saker i slutet av en säsong och ha dessa redo till näta år istället för att betala fullpris i början av säsongen.

Kram

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *