En liten bekännelse …

av | jun 30, 2023 | Uncategorized

Hej!

Fredag, den allra sista i juni månad och jisses vad tiden springer iväg snabbt, årets första sommarmånad är redan avklarad och imorgon kliver vi in i juli.
Juli är ju den månad på hela året då Torekov förvandlas till en sommaridyll för alla turister och alla Stockholmare som har sina fina sommarhus här.
Som en total förvandling från noll till hundra kan man säga, kanske inte min favorittid då det lätt blir lite hysteriskt överallt.
Men men, det är bara att gilla läget eller resa bort eventuellt om det blir to much, men det var faktiskt inte det jag ville ta upp idag utan något helt annat…

Jag har nämligen en liten bekännelse at göra, jag är nämligen väldigt förtjust i Festis med is, och dricker minst en sådan om dagen.
Älskar att de gjort dem med 30% mindre socker och inte alls sötsliskiga.
Nu tror du kanske att detta är reklam för Festis men då har du helt fel, det är faktiskt raka motsatsen i form av ett klagomål och en befogad fråga till tillverkaren….

Jag vet inte hur det har tänkt och varför ingen reagerat tidigare, korken på flaskorna sitter nämligen så himla hårt åtskruvad att den är nästan omöjlig att öppna.
Inte en chans att jag klarar det ch även min man som är stark i nyporna öppnar de här flaskorna lätt.
Jag dricker som sagt ofta Festis så detta är inget engångs fall eller så utan 99% av alla flaskorna oavsett smak är lika svåra att öppna.
Jag har funderat länge på detta och tänker därför ställa frågan till Festis varför det är på det här viset. En rimlig fråga från en Festis Lover, right?

Åh, andra sidan ska man väl vara tacksam för att inte ha större funderingar och problem i sin vardag tänker jag.
Min favoritsmak när det gäller Festis är faktiskt inte Cactus Lime som syns i bild utan Peach eller Lemonad, ja har du inte testat dessa så gör det och gärna iskall i ett fint glas.
Är du en sucker för detaljer precis som jag så kanske du funderat på badlakanet med rutstrukturen som syns i bilderna ovan, dessa hittar du med 50% rabatt just nu om du kikar HÄR  (adlink) dessa finns i många fina färger. Jättefin kvalitet så jag tänker bunkra upp!

Ha en fin kväll!

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *