Glad Nationaldag!

av | jun 6, 2023 | Okategoriserade

Hej fina vän!

Almanackan visar 6 juni 2023, Sveriges Nationaldag som är en helgdag, och verkligen en dag att fira inte minst i dessa tider då inget längre kan tas som självklart.
Jag önskar vårt fina land allt bästa och att vi får fortsätta att glädjas över allt som vi har här i vårt avlånga land och inte minst den fantastiska naturen, svensk sommar och våra fina traditioner….

Dagen till ära är det fint sommarväder och helt klart badväder….

På väg mot favoritbryggan för att bada, årets första dopp gjordes igår och är behagliga 17° i vattnet här i Torekov så inget att klaga på alls. Dagen till ära i gulblå outfit, ja det kan man väl bjuda på en dag som denna.

Svenska Flaggan fladdrar så magiskt vackert mot ljusblå helt klar himmel….

Min favoritplats i livet och bryggan som skymtar i bakgrunden, här badar vi nästan alltid varje dag hela sommaren. Just är är det djupt direkt och inte knähöjd med vatten som det så ofta är vid den rikskända  Morgonbryggan.

Den hopfällbara solstolen finns HÄR samt den ljusblå badhandduken HÄR

Dagens bad var väldigt svalkande och skönt och faktiskt såpass varmt att man kan vara i en liten stund utan några problem.

Älskar att jag köpt mig ett par gedigna trätofflor att ta på när det ska badas eller handlas i  den lokala ICA-butiken för den delen.

Ha en fortsatt fin dag och kväll!

Kram

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *