Willy & Maxime

av | jun 1, 2023 | Okategoriserade

*inlägget innehåller annonslänkar*

Hej!

Sommarmånaden juni är här och för att sätta lite extra guldglans på denna torsdag, vill jag tipsa dig om en fin och somrig kollektion till det dukade bordet   med lite lantlig fransk charm. Kollektionen är en sk limited edition som ingen mindre än Johanna Bradford har tagit fram  i samarbete med Ellos Home

Karaffen som man även kan använda som vas samt glasen som stoltserar i Johannas fina kök ingår såklart i kollektionen, och mitt tips är att slå till ganska så pronto  om du är intresserad av någon av produkterna.

Dessutom får du 20% rabatt på samtliga produkter märkta med ”Johanna Bradford” när du anger koden JOHANNA20 när du checkar ut i kassan.

Sommarens djupa tallrik till kylskåpskall fil med färska jordgubbar eller varför inte kanel och pyttelite socker som är min favorit ser du här ovan, så fin med sin scalloperade kant i grön nyans och du hittar denna HÄR

Den rutiga duken finns HÄR, underlägg av jute HÄR samt besticken HÄR

De små söta skålarna hittar du HÄR

Uppläggningsfatet i matchande stil finns HÄR

Dricksglasen finns HÄR

Min favorit!

Serveringskannan i räfflat glas hittar du om du kikar HÄR

Espressomuggarna/skålarna finns HÄR och gillar du brickan så kika HÄR

 

Hoppas att du gillade Johannas kollektion lika mycket som jag och att du hittade din favorit att förgylla sommarens alla dukade bord med.

Ha en fortsatt fin torsdag!

*bilderna i inlägget är lånade bilder från Johanna samt produktbilder från Ellos Home.

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *