Sjung om studenten…

av | maj 18, 2023 | Okategoriserade

*inlägget innehåller annonslänkar*

Hej!

Maj månad är här, våren men också sommarkänslorna spirar för fullt hos alla och en var, en av årets härligaste tider som även kommer med många helger och festligheter.

Ja nu finns det alltid något att fira och festligheterna tycks avlösa varandra… En av de stora händelserna som kommer alldeles snart är ju alla studentskivor som ska hållas, och här i detta inlägget blir det inspiration till denna ungdomens fest!

Denna dukningen kan man göra antingen inne eller ute, men nog är det väldigt smart att vara better safe then sorry och iallafall ha tak över det hela.

Jag älskar bordsstången som finns HÄR som man fester i bordets ändar, och denna kan man ser dekorerar med gröna blad, blommor, belysning, pappersdekorationer osv och här sätter väl egentligen endast fantasin stopp för det som kan användas. En superbra sak att ha till hands i sina gömmor och ta fram när det vankas fest.

Gillar du ljuslyktorna i glas kika HÄR och den vita ljusslingan finns HÄR

Basen till en fin dukning både till vardag och fest är en duk av fin kvalitet och här har man även använt tallriksunderlägg av jute som du hittar HÄR.

Alla glasen till dukningen hittar du HÄR

Några enkla kvistar av eucalyptus får agera bordsdekoration av det naturliga slaget, men vill man kan man bestämma sig fö en accentkulör till dukningen och låta denna ta plats i buketten.

En enkel cylindervas till detta hittar du HÄR

 

Så till själva porslinet som i detta fallet är a det rustikare slaget ( inte så ömtåligt utan kan diskas i maskin och så mycket trevligare än engångsartiklar) och finns i fela kulörer om du kikar HÄR.

Servetter av linne HÄR samt servettring av jute HÄR

Rostfria besticken finns HÄR

Gillar du de räfflade glasen i olika utföranden så hittar du dessa HÄR, och i denna serie av räfflade glas är vinglaset HÄR helt nytt nu i vår.

Den lilla gröna muggen med fat hittar du denna HÄR

Fin förvaringskorg till besticken eller sugrör här i detta fallet, gillar du korgen kika HÄR och sugrören som inte är engångsvarianten kika HÄR

Ingen studentskiva utan en god dessert, tårta eller glass och till detta kan man helt klart använda de rostfria dessertkuporna ovan som du hittar HÄR, skärbrädor av askträ  i två storlekar hittar du HÄR

Smart idé med en svart skrivtavla där man kan skriva meddelande till gästerna, ja har man tex en buffé med olika maträtter så kan man ju berätta om denna på liknande vis.

Presentpapper och band finns HÄR  och det svarta fotoalbumet HÄR

Hoppas att du blev inspirerad av detta inlägget och ev fick lite hjälp på traven om du ar i tankarna kring upplägget för en egen studentfest nu i vår!

Kram

*inspirationsbilder Granit

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *