De bästa stålmöblerna….

av | maj 1, 2023 | Okategoriserade

*reklam för egen verksamhet*

Hej!

Igår tog i en tur till Malmö för att kika till vår lägenhet där som vi har haft sedan vi träffades min min och jag, sommaren 2009.
Ja, du som har följt mig ett tag vet att det är en lägenhet från 1906 där i princip allt är bevarat och själva lägenheten i sig älskar jag, men inte Malmö so much längre….synd att det känns så för jag älskar verkligen lägenheten, och kan i nu läget inte tänka mig att göra mig av med den….

Väl i Malmö passade i på att ta en lång promenad och då bla på gågatan genom stan för att se vad som hänt sedan senast…
När vi kom fram vid Stortorget så ligger där strax innan själva torget en mexikansk restaurang som heter Zócalo och där på deras uteservering står sedan 8 år eller fler, våra fina Ethimo-stolar av stål från vår italienska agentur Ethimo .
Dessa cafémöblerna är verkligen de bästa på marknaden, de tillverkas i Italien och finns i en massa fina modeller och kulörer.
Just dessa har som sagt stått ute i ca 8 år och inte en gnutta rost ännu och detta tack vare att de galvaniseras och pulverlackeras när de är sammansatta så det finns ingen chans att rosta vid sammansättningspunkter, vilket sker på andra liknande möbler.

Vill du kikar närmare och kanske t om beställa kika in HÄR

Efter promenaden avslutade vi med en härlig glassfika i solen längs med husfasaden hos Dolce Sicilia som finns på Drottningtorget.
Deras gelato har alltid varit en stående favorit ända sedan de öppnade upp i Västra Hamnen där jag bodde i ett tidigare liv. Sen flyttade de till Drottningtorget och finns där ännu idag och även om de bytt ägare, så görs gelaton enligt samma recept och med samma fina råvaror som alltid.
Ett glasstips för dig som håller till i Malmö, och det finns även lite lunchrätter med pasta för dig som inte gillar gelato, eller kanske gillar båda!

Väl hemma i Torekov möttes vi av lugnet och den fina rabatten vid innergården där pingstliljorna stoltserar så fint just nu. Så fina där i sin enkelhet och tid att njuta av NU.

Ha en fortsatt fin vecka och Glad 1:a Maj!

Kram

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *