Ett finare loppisfynd….

av | apr 27, 2023 | Okategoriserade

*inlägget innehåller annonslänkar*

Hej fina kompis hoppas att du har det fint?
Snart är det ju långhelg igen och om jag förstått det hela rätt så vankas det riktigt fint väder dessutom. Vi kom ju hem hit till Torekov ganska så sent i måndags och sedan dess har jag inte riktigt kommit in i rätt dagsrytm i gen, så trött och helt mentalt utschasad efter alla intryck och det höga tempot i Milano.
Jag som är högkänslig blir alltid extremt trött efter sådana händelser, så jag är inte direkt förvånad. Därav har det inte hänt så mycket här i bloggen, men snart är jag nog back to business igen….

Idag kikar jag mest in för att visa dig mitt senaste loppisfynd, jag har länge varit i åtanke att beställa en stor skärbräda av marmor, precis som hemma i stan, men har inte kommit till skott. Så när vi var på en av mina favoritloppisar för några veckor sedan så stod det lilla skåpet med denna marmorbrädan+hylla där och lockade på min uppmärksamhet. Jag fick köpa endast marmortoppen utan själva skåpet och denna blev helt perfekt i mitt i kök i Torekov! Jag köpte denna för 700 kr så ett riktigt fynd.

Pastejformen med en and som lock har jag också fyndat på lopps fast för länge sedan och jag älskar den!


Favoritgjutjärnsgrytan i grön kulör från Staub hittar du på REA HÄR

Jag älskar koppargrytor etc och har både loppisfyndade sådana och nya som te grytan i bild som du hittar HÄR

Krukan med örterna har jag också köpt på loppis och denna kommer från Höganäs Keramik.

Olivoljan i den fläckiga karaffen hittar du HÄR

Behållaren i vit keramik med teten Kitchenaid i guld kommer från bästa Agneta Livijn, och denna är så användbar som tex förvaring till kökspryttlar eller som vas.
Hoppas att du gillade min lilla köksglimt med loppisfynd i fokus och varmt välkommen hit snart igen!
Kram

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *