Favorit i repris

av | apr 19, 2023 | Okategoriserade

*inlägget innehåller annonslänkar*

Hej fina kompis!

Hoppas att allt är fint hos dig! Idag kikar jag in med en favorit i repris,det ar nämligen många som gillade 
när jag visade jag mitt  nya avlastningsbord med marmorskiva  som jag fyndat med hela 35 % rabatt HÄR, ett köp som jag var lite skeptiskt till först då det verkade vara för bra till det priset, men väl här visade det sig att det var över förväntan. Härligt när man blir positivt överraskad, inta sant?
Gillar du mattorna så hittar du den randiga med tofsar på REA HÄR  och den lurviga vid soffan HÄR

Ett fång krispiga tulpaner i fin korallröd nyans har tagit plats på matbordet….

Favoritkuddarna med Zebra-kudden från Svenskt Tenn i spetsen har vädrats och puffats under dagens veckostädning som görs av oss själva och ingen städfirma som så många andra verkar ha..

Så åter till sidobordet, förra gången som jag visade det stod det borta vid köket, men nu har det minsann flyttat till ett annat ställe!
Ja, jag använde ett av mina egna bästa inredningstips, att känna efter, flytta runt och betrakta lite från sidan för att sen bestämma hur det ska vara. Vid det första stället borta vid köket där det skulle agera plats för en hel del köksattiraljer, blev sidobordet både för lågt och lite för smalt. Här vid soffan som avgränsning mot matbordet blev det däremot helt perfekt.

Peter Lindbergs bok hittar du HÄR

Sidobordet har jag sedan stylat med böcker, doftljus, några småsaker och inte minst liggande lampa som jag kom på att jag hade hemma i stan. Så den fick flytta hit och fick sin plats där på sidobordet.

Böckerna Kinfolk Garden finns HÄR och A Journal West Coast Culinary finns HÄR

Lampan som består av många glasbubblor går både att ha liggande och upphängd och finns i två olika storlekar om du kikar HÄR

Ett annat återkommande inredningstips här hos mig är att lägga vikt vid detaljer och att inreda sitt hem med sådant som man tycker om. Gör olika små stilleben och använd dessa som blickfångare här och var!

Ljusstaken är från Svenskt Tenn och det lilla fåret är ett loppis fynd.

Pusslet som syns i bild finns ett liknande HÄR med 45% rabatt 

Doftljus Mad et Len HÄR

Ett urval av fina designböcker finns HÄR

Glaskupan med tofsen är ett loppisfynd för några tior medan doftljuset som finns därunder är av den lyxigare sorten och kan köpas HÄR

Hoppas att du blev inspirerad av detta inlägget, och ja du är alltid så varmt välkommen hit!

Kram

 

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *