Nu är det vår på riktigt

av | apr 19, 2023 | Okategoriserade

Hej fina bloggkompis!
Igår ungefär samtidigt som jag stängde igen locket på resväskan inför Milano, så slog det japanska körsbärsträdet ut i full blom på vår lilla innergård här i Torekov. Så ljuvligt, men så tidigt visst?
Jag vill minnas att tidigare år i Milano vid denna tiden så blommade körsbärsträden där,  och först någon vecka senare hemmavid..Ett bombsäkert vårtecken och därtill ljumma vindar, strålande sol och fågelkvitter!

Och på tal om resväskor och Milano så när det av dit idag för Milan Design Week och Salone de Mobile 2023.
Ett efterlängtat inslag i branschen då det inte blivit av de senaste åren pga pandemin, dock var det en begränsad upplaga dit vi inte åkte.
Nu ställer Ethimo ut på själva mässan, i deras två showrooms inne i city samt vid en extern utställning och imorgon är det en cocktail på kvällen i deras showroom. Dessutom finns även vår soffagentur på plats i en  fransk  paviljong tillsammans med andra franska företag så jag kommer att ha ganska så fullt upp med våra egna agenturer.
Jag hoppas dock hinna kika på annat också (lång lista) så jag kan redan nu säga att blogga kommer jag inte hinna med under dessa dagarna.
Häng gärna med på ett hörn via Instagram

Kram

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *