Lite vårfint på uteplatsen

av | apr 12, 2023 | Okategoriserade

*inlägget innehåller annonslänk*

Hej

Som jag berättat tidigare så passade vi på att göra lite vårfint på vår lilla uteplats nu när vädret var så himla härligt under påsken, ett tilltag som vi säkert inte var ensamma om misstänker jag.
En liten quickfix skulle man kunna säga för det behövs även en rejäl och grundlig rengöring känner jag men det får vi ta när det finns mera tid över.

Här finns det inte så mycket att tipsa om eftersom det mesta är fyndat på loppis, ja där hittade jag den stora krukan med grönt mönster, det stora Höganäskruset för bara 300 kr samt även den vägghängda krukan som jag gav 15 kr för.

På dörren fixade jag en påskkrans som fått hänga kvar även den denna veckan, ja det var ju ”synd att slänga” hahaha.
Där i mitten ser du vår nya fina dörrkläpp som även finns i mässing om du föredrar det och båda varianterna finns HÄR

Dörrskrapan är den finaste man kan tänka sig och som tack vare dess livslängd och det gedigna hantverket aldrig behöver bytas ut. Designad av Mårten Cyrén och så himla fin och gedigen!
Du hittar den på kampanj just nu om du kika HÄR
Som match till fotskrapan önskar jag mig den fina krukan Vitsippa  designad av Signe Persson Melin, ja kanske kan man få önska denna i födelsedagspresent i maj, och gärna med en japansk lönn däri.

Mosaikborden som syns i bild kommer från Karl Fredrik på Eklaholm men det finns även andra liknande varianter om du kikar HÄR och dessa är dessutom med 30% rabatt just nu!

Tack för att du hälsade på här hos mig och välkommen hit snart igen!

Kram

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *