Dagens lilla projekt

av | mar 20, 2023 | Okategoriserade

*inlägget innehåller annonslänkar*

Hej måndag, en ganska gråmulen sådan här hos oss med noll sol,  och ja det har t om regnat från och till som grädde på moset.
Vädret styr man ju inte över hur gärna man än vill, och är det dåligt väder så får man ju desto mera tid över till inomhussysslorna, inte sant?
Så, idag har jag fixat och donat lite här hemma och även beställt lite nytt som jag funderat på ett tag, ja jag tänkte berätta och visa  lite för dig så häng med här!

Du som brukar kika in här ofta kanske ser att jag bytt tillbaka till de gamla antika stolarna istället för de nyproducerade om jag bytte till strax efter att vi flyttat in.
Dessa stolarna har jag sex stycken av och samtliga var klädda i textilen Willow Boughs från William Morris när jag köpte dem, och dessa har jag funderat på att klä om sedan tidigare, och beställde det nya tyget Gröna Fåglar från Svenskt Tenn för mer än ett år sedan.
Men nu var det alltså dags….

Jag är själv mycket nöjd med resultatet även om det andra tyget också var fint, ja det blev det mera clean med gröna fåglar mot en vit bas, tycker jag.
Älskar textilierna från Svenskt Tenn, de gör något magiskt med de flesta möbler, och gillar du mattan så finns denna HÄR

Och inte nog med detta, jag hann som sagt även att beställa lite nytt som jag funderat på ett tag och nedan ser du det hela, eller nja en del har jag faktiskt redan köpt och fått, scrolla och kolla här!

Min svart serveringsvagn är slutsåld men annan fin serveringsvagn  HÄR

Svart jacka lång modell från Barbour med 20% rabatt HÄR

Nya träningsskor hör våren till, dessa hittar du HÄR

Vitt avlastningsbord med marmortopp med 35% rabatt HÄR 

Liten sittpuff klädd i boucle nu med 25% rabatt HÄR

Dörrklappan Lion med 25% rabatt HÄR

Byredo Suede handlotion (jag använder till hela kroppen) HÄR 

Vetyver handtvål HÄR

Stor vas i klarglas från IKEA samt den lilla vasen Skruf på kampanj med 15% rabatt HÄR

Glaskåpa med knopp med 20% rabatt  HÄR

Min överbelastade serveringsvagn har jag tänkt byta ut mot någon annan bättre förvaringslösning, och nu har jag hittat ett vitt avlastningsbord med marmortopp med 35% rabatt HÄR , som iallafall får duga till vidare om jag kommer på något ännu bättre.
Min tanke är att även skaffa en sk botten så att det blir som ett hyllplan även nederst.
Frågan är om det ska vara marmor eller trä, vad tycker du?

Precis som jag skrev i ett tidigare inlägg här hos mi, så blev det ett rejält fång med tulpaner som införskaffades nu i helgen som passerade.
Den stora munblåsta glasvasen är ett fint budgetalternativ som jag köpt på IKEA.

Den betydligt mindre vasen som är perfekt till en solitär, hittar du just nu på kampanj HÄR 

Den lilla glaskåpan med tofs fyndade jag på loppis för 20 kr men det finns ju liknande varianter att slå till på bla denna glaskåpa med knopp med 20% rabatt  HÄR

Den stora vasen Kolonn som är släkting med den mindre solitärvasen ovan, och gillar du denna så hittar du den på kampanj HÄR 

Ha en fortsatt fin måndag och välkommen hit snart igen!

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *