Rosa detaljer och platsbyggt…

av | mar 15, 2023 | Okategoriserade

*inlägget innehåller annonslänkar*

Hej fina kompis hoppas att allt är fint hos dig denna soliga onsdag, en dag som innehållit så mycket annat än tid att ägna mig åt bloggen med en del foton som jag tagit bla, men nu hinner jag iallafall med en liten  hälsning härifrån Torekov.
Torekov när solen skiner och fåglarna börjar kvittra så smått från buskar och träd,  ger ju en del föraningar om det som komma skall lite längre fram. Jag känner mig dock lite rastlöst och längtar till sol och värme redan nu men hittar inte riktigt någon resa som känns lockande …

Hur som, idag bjuder jag på lire random bilder härifrån med lite rosa detaljer i fokus, ja inte minst dagbädden från Svenskt Tenn är ju rosa så det förslår….

Gillar du mattan som syns i bild hittar du HÄR och gillar du den stora taklampan ovan så är den med hela 40% rabatt HÄR

I extrarummet finns förutom dagbädden den platsbyggda garderoben som känns gedigen med precision från grunden och detta utifrån mina egna skisser och direktiv, och det genuina hantverket gjort av Möbelsnickare Peter Lind
Garderoben är sen inmålad med samma vita kulör som övriga snickerier, och golvlisterna som jag också är så himla nöjd med kommer från D-Cor och som sen målats med samma snickerifärg som garderoben och övriga snickerier här hos oss.

En grön växt som jag inte kan namnet på har flyttat in i hallen och gillar du den stora gröna krukan så hittar du denna på kampanj HÄR

Close Up på mattan som finns HÄR

Pläden ovan är drömpläden som jag önskat mig länge och förra julen fick jag denna mohairdröm designad av Lena Rewell i julklapp minsann. Pläden finns nog bara hos Svenskt Tenn och i en del olika fina kulörer, och även kuddarna på dagbädden finns hos Svenskt Tenn.

Alla hem har ett ”extrarum”, right? Eller är det bara jag, för alla de hem jag haft genom åren har då haft ett sådant. Ja, det där lilla undantaget som kommer i skymundan, där allt möjligt hamnar i väntan på rätt plats, som aldrig riktigt blir klart no matter what men som man inte riktigt klarar sig utan och ovan ser du  mitt. Som tur är så öppnade vi upp detta rummet mot hallen så att det ändå blir integrerat och inte ett skräprum vilket det ofta kan bli om det finns en dörr att stänga. Här inne samsas finheter som dagbädden Couch 775  mm från Svenskt Tenn mm med loppisfynd som tex den runda pallen , det lilla bordet och den låga pallen under bordet och även den blå lampfoten i fönstret. Och på tal om fönstret så är mina hissgardiner från Himla och finns HÄR

Min lilla fina pall med sadelgjord osv undertill och med helt fläckfri textil som jag fyndade för ett tag sedan, eventuellt tänker jag klä om denna när jag funderat klart.

Även den lilla bysten ovan har jag fyndat på loppis för 30 kr, lite sliten och ful på själva foten av trä men det gör den samtidigt lite charmig tycker jag.

En liten bokstapel med böcker som jag gillar och är du nyfiken på dessa så hittar du den understa boken hos Svenskt Tenn, magasinet New Era HÄR , Frida Ramstedts Handbok i möblering med 20% rabatt HÄR och den maffiga rosa boken från YSL finns HÄR

Den plisserade bordslampan i många kulörer hittar du HÄR

Rakt mittemot extrarummet är hallen och sen vidare in är sovrummet, i hallen står lounge-stolen Kilt från Ethimo och väntar på tt få flytta ut på balkongen och däri finns en zebrakudde från Svenskt Tenn samt en tuftad kudde med rosa mönster som finns HÄR

Ha en fortsatt fin onsdag!

Kram

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *