Ethimo’s kommande nyheter…

av | mar 14, 2023 | Okategoriserade

Hej fina kompis

För ett tag sedan visade jag sommarens nyheter från min egen italienska agentur Ethimo , ett varumärke som jag och min man haft agenturen för i snart 10 år, och fått vara med från starten fram till idag när det är ett stort internationellt varumärke med flera namnkunniga designers på deras repetoar.
Ja, vad sägs tex Christophe Pillet, Luca Nichetto, Paola Navone, Marc Sadler, Studio Pepe mfl se alla designers HÄR
Något som kanske inte alla vet, är att jag förutom mina sociala medier, styling och fotografering även driver ett agenturbolag för möbler.
Men så är det alltså, och i april är det dags för Salone de mobile  och Milan Design Week i Milano vilket är Ethimo’s  hemmaarena där de har två showrooms på stan där de visar och säljer deras urtjusiga designutemöbler, och givetvis kommer de att vara på plats på själva mässan för att visa upp nyheterna som kommer sommaren 2024.
Vår tanke är att åka dit såklart efter att inte ha varit där de senaste åren pga pandemin, dock finns det en nöt att knäcka då hotellrummen i år är dyrare än någonsin under designveckan.
Har du något bra tips när det gäller Airbnb eller liknande så får du gärna kontakta mig via kommentar eller maila [email protected].

Bilderna här i detta inlägget postade Ethimo via deras Instagram tidigare idag, en kommande nyhet som skall visas upp i Milano, och designern bakom kollektionen är ännu en gång Luca Nichetto Studio  , en italiensk designer med bas i Stockholm, som redan formgivit flera fina kollektioner för Ethimo.
Jag hoppas innerligt att vi kan vara på plats i Milano senare i vår för att ta del av alla nyheter, ja inte enbart från Ethimo utan överlag.

Vill du spana in de nyheter som finns ute till försäljning denna våren/sommaren kika då genast HÄR

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *