Fredag och nystädat i köket

av | mar 10, 2023 | Okategoriserade

*inlägget innehåller annonslänkar*

Hej fina vän, visst är det härligt att det äntligen är fredag igen? 

Dagen startade med sol här hemma i vårt lilla kök, och bara en sån sak är väl et ett tecken på att det blir en fin helg tänker jag. I helgen skulle vi egentligen varit i Stockholm och spanat in Antikmässan bla men eftersom det varit sånt uselt väder i veckan med en massa snö i Stockholm så valde jag att stanna hemma denna gången. Att åka bil så längt i snöoväder är inget jag föredrar, så istället blir det en helg utan planer här hemma.

Bokstapeln med receptböcker har växt en del den senaste tiden eftersom jag fyndat en massa fina sådana på loppis. Ja, jo de finns ju mängder med recept på nätet men att ha fina böcker i köket tycker jag hör till på något vis. Spana in sådana nästa gång du är på loppis, jag har köpt en massa fina för bara 30-40 kr styck.

De stora vita faten kommer från Agneta Livijn ch det gulfläckiga porslinet är nedsatt med 20% rabatt just nu om du kikar HÄR 

På min lilla serveringsvagn av metall trängs både nytt och loppisfynd, själva vagnen var en tillfällig lösning när vi flyttade in i lägenheten men som sedan blivit permanent av sig själv. Just nu letar jag dock efter en bättre och lite mer rymlig lösning att ha på samma ställe. De flesta färdiga avlastningsborden, sidebords osv är dock för stora, så här krävs det en speciallösning verkar det som.

Liknande serveringsvagn hittar du HÄR

Gillar du mitt fina grytunderlägg kika HÄR

Smörkupan med kaninen på toppen finns HÄR

Förvaringskärlet av keramik med fina gulddetaljer kommer även den från Agneta Livijn och denna kan man såklart även använda som vas om man inte vill ha stekspadar och träslevar i den hahaha, den fina gröna pastejformen med en and på toppen är ett loppat fynd för bara några tior. Just denna blir min man lite galen på, eftersom locket åker lite på sniskan minsta lilla man rör på den.

Ha en fin kväll!

Kram

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *