Ellos Home X Marie Olsson Nylander

av | mar 8, 2023 | Okategoriserade

*inlägget innehåller annonslänkar*

Hej fina kompis!
Idag vill jag tipsa dig om ett fint designsamarbete som släpps idag, ja ingen missade väl kollektionerna med mattor designade av Marie Olsson Nylander för Ellos Home, kollektioner som sålde slut på rekordtid och även en smått unik bäddkollektion som lanserades förra året. Och nu är det dags igen, vi får följa med in i Maries rosa hus på Sicilien och spana in hennes senaste kollektion tillsammans med Ellos Home, en kollektion med vågade mönster, vackra färger och retro-inslag som väcker nostalgin till liv lagom till vårens intåg. Mönster och färgprakt, och snarare omatchat än matchat eller ton i ton, ja helt fantastisk sovrumsmaximalism för den som gillar att ta ut svängarna lite extra!!

Använd koden Marie 20 så får du 20% rabatt på varor märkta med ”Marie Olsson Nylander”

Erbjudandet gäller tom 23/3

Gillar du bäddsetet ovan så kika HÄR

Den mönstrade kimonon på dörren hittar du HÄR

Kollektionen bär tydliga 70-tals vibbar både när det gäller stil, mönster och kulörer och självklart ser vi brunt, lila och gult som är vårens stora trendkulörer både när det gäller inredning och mode.

Bäddsetet i bild tillverkad av bomullssatin finns HÄR

Ovan i bild ser du decokudden Lillemor med breda ränder HÄR samt överkastet i matchande stil HÄR

Denna gången har Ellos Home färgat hela kollektionen med Maries fantastiska stil, en kollektion som även innehåller den romantiska sänggaveln av sammet  i bild med matchande sängkappa HÄR vilket blir till en säng extra allt, inte sant?

I samma stil som sänggaveln och sängkappan finns även i rumsavdelare som du hittar HÄR 

Gillar du stolen så finns det även en matta som Marie designat och denna denna är just nu med hela 30% rabatt 

Det blå bäddsetet med rutmönster hittar du HÄR samt den runda ryakudden HÄR

Överkastet i gammaldags mormorstil hittar du HÄR

Rulla ihop madrasserna i olika mönster och ställ dem vid dörren, redo att plockas med ut i trädgården., dynan som Marie håller i famnen finns HÄR

”Jag hoppas att kollektionen kommer användas mycket och gärna – i vardagen, sommarstugan, i bilen, på stranden och på utflykten – allra mest vill jag att det ska vara som en gåva till dig själv”, säger Marie Olssson Nylander om kollektionen.

Den randiga dynan finns om du kikar in HÄR

Den ljusblå kimonon hittar du enkelt HÄR

Det randiga överkastet hittar du HÄR

Jag är så himla imponerad av Marie och hennes stil som känns både äkta och genuin samt speglar hennes personlighet, en kvinna att hylla lite extra idag på Internationella Kvinnodagen
Härligt med kreatörer på snudd till konstnärer som Marie som vägar gå sin egen väg och vågar vara unik i en värld där mycket ser nästan identiskt ut.

Kollektionen i dess helhet hittar du HÄR

*pressbilder Ellos Home

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *